23 / 04 / 2024

Fetullah Gülen Kanada'dan çiftlik mi aldı?

Fetullah Gülen Kanada'dan çiftlik mi aldı?

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen'in başka ülkeye gidebileceği iddialarına açıklık getirdi. Bozdağ, "Kanada başta olmak üzere çiftlikler satın alındığına dair ciddi istihbaratlar var." dedi.



Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen'in Türkiye'ye iadesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bozdağ, "15 Temmuz süreci ile ilgili tüm belgeler şu anda Amerikan Adalet Bakanlığı’nda. Bir yanda iş yargının işi deniyor. Öte yandan da işi yargıya göndermiyorlar. Biz de diyoruz ki siz yargıya gönderin kararını yargı versin diyoruz." diye konuştu. Gülen’in başka ülkeye gidebileceği iddialarına ilişkin, Bozdağ, "Kanada başta olmak üzere çiftlikler satın alındığına dair ciddi istihbaratlar var. Başka ülkeler de var. Kanada da biraz daha yoğunlaşmış çalışma olduğuna dair istihbaratlar var." dedi.


"KANADA’DA ÇİFTLİKLER SATIN ALINDIĞINA DAİR CİDDİ İSTİHBARATLAR VAR" 

Gülen’in başka ülkeye gidebileceği iddialarına ilişkin, Bozdağ, "Kanada başta olmak üzere çiftlikler satın alındığına dair ciddi istihbaratlar var. Başka ülkeler de var. Kanada da biraz daha yoğunlaşmış çalışma olduğuna dair istihbaratlar var. Tramp’ın seçilmesinden sonra da bu çalışmaların daha da ivme kazandığına dair istihbaratlar geliyor. Bu bilgileri de ABD Adalet Bakanlığı’na da ilettik. Kanada’da yeni alınmış bir arazi kimlerin aldığı isimleri açıklamam istihbarat bilgisi" dedi. 


Hürriyet


Geri Dön