27 / 04 / 2024

Fevzi Şanverdi: Reyhanlı yeniden imar edilecek!

Fevzi Şanverdi: Reyhanlı yeniden imar edilecek!

AK PARTİ Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi, Reyhanlı'nın yeniden imar edileceğini söyledi. Şanverdi, yeni dönemde ilçeye yapılacak hizmetler hakkında açıklamalarda bulundu.



AK PARTİ Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi, Reyhanlı'nın yeniden imar edileceğini söyledi.


Hafta sonunu Reyhanlı'da geçiren Milletvekili Fevzi Şanverdi, 47 mahalle muhtarı ile kahvaltıda bir araya geldi. Yeni dönemde ilçeye yapılacak hizmetler hakkında açıklamalarda bulunan Şanverdi, Küçük Sanayi Sitesi'nin temelinin atılmasından sonra ilçenin yeniden imar edileceğini belirterek, "Reyhanlı'nın yeniden imarı için kentsel dönüşüm çalışmasına başlanacak. 30 dönümlük alanda yapılacak çalışma kısa sürede tamamlanacak. Halkımızın hizmetine sunulacaktır" dedi.


"EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ"

Eğitimin öncelikli konular arasında yer aldığını ve uzak kalınan mahallelere okul yapılacağını söyleyen Şanverdi, şöyle devam etti:

"Belediyemiz okul yapımı için imkanlarını seferber ederek yer tahsisi yapıyor. Bize de ihtiyaç olunan her yere okul yapmak düşüyor. Ayrıca, Yüksek Öğretimi Geliştirme Derneği 4 yıllık fakülte için çalışmalarını sürdürüyor. Mustafa Kemal Üniversitesi Senatosu'nun kararından sonra YÖK ile görüşerek fakültenin açılması için gerekli adımlar atılacak. Mustafa Kemal Mahallesi'nde inşaatı süren Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nin eğitime açılması ile fakülte için binamız da hazır."


Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi ve AK Parti İlçe Başkanı Musa Yüksekgönül de konuşma yaptığı toplantıda muhtarlar da söz alarak sorun ve taleplerini dile getirdi.



Hürriyet


Geri Dön