28 / 03 / 2024

FEYAP Konya'nın en büyük yapı marketi oldu!

FEYAP Konya'nın en büyük yapı marketi oldu!

Yatırım ve yeniliklerini sürdüren FEYAP, Konya ve çevresine verdiği hizmeti en iyi noktaya ulaştırmanın gayretini veriyor. FEYAP, 2 bin metrekare satış merkezi, 5 bin 500 metrekare depo alanı ile hizmet veriyor



Konya’nın en kapsamlı yapı malzemeleri satıcı FEYAP, çeşit, kalite ve hizmet anlayışı ile müşterilerinin takdirin kazanmış durumda. 1993 yılından bu yana Konya’ya hizmet veren FEYAP, yenilikçi ve kalite odaklı büyümesine devam ediyor. FEYAP Yapı Malzemeleri Yönetim Kurulu Başkanı Rauf Büyüktermiyeci, müşterilerinin teveccühü ile bugün Konya’nın en büyük yapı marketi haline geldiklerini dile getirdi. Büyüktermiyeci, “FEYAP, İnşaat sektöründe 1993 yılından beri ulusal markaların satış organizasyonunu üstlenmiştir. Belirli standartlar üzerinde kaliteli ürünleri satışa sunmaya özen gösteren FEYAP, sektöründe büyük bir güven sağlamayı başarmıştır. 2000 yılında kurumsallaşma yolunda büyük bir adım atan FEYAP, markasını tescil ettirerek müşterilerimizin istek ve ihtiyaçlarını kaliteli, hızlı, yenilikçi, çevreci ve güvenilir hizmet anlayışı doğrultusunda mükemmel şekilde karşılamayı ana görev edinmiştir. FEYAP, halen faaliyetine 2 bin metrekare satış merkezi, 5 bin 500 metrekare depo alanı ile hizmete devam etmektedir. Çalışmayı seven, yeniliklerden korkmayan, büyüme cesareti olan, zengin ürün ve çeşitleriyle sürekli empati yaparak beklentileri en hızlı ve kaliteli şekilde karşılayan, dinamik kadrosu ve yepyeni yönetim anlayışıyla FEYAP Yapı Malzemeleri, dürüst çalışma anlayışından ödün vermeden, sorumluluğunun bilinciyle hizmet yarışında bayrağı daha da yukarıya taşıma azim ve kararlığındadır” dedi. 


ÇEŞİT VE KALİTEDE BİR NUMARA


FEYAP’ın çeşit, kalite, hizmet noktasında, toptan ve perakende satışta müşterilerine en iyi hizmeti verdiğini dile getiren FEYAP Satış Müdürü Bünyamin Ergün de, yatırım ve yeniliklerle büyümelerini sürdürdüklerini belirterek, “Yapı malzemeleri kapsamında aklınıza gelebilecek tüm ürünleri müşterilerimizle buluşturuyoruz. Gerek toptan gerekse perakende satışta müşterilerimize hizmet veriyoruz. Kalitemiz ve güvenimiz bugün bizi Konya’da sektörde zirveye çıkardı. Yatırım ve yeniliklerimiz devam edecek” diye konuştu. Ürünler hakkında da bilgiler veren Ergün, “Bayiliğini yaptığımız markalar ise şunlar; Fırat, Ege Seramik, Etili Seramik, Turkuaz Seramik, Ege Vitrifiye, E.C.A.,Newarc, GDP, Ekpaş, Visam, Borusan, Mians Yangın Sistemleri, TDS,Emko” ifadelerini kullandı.




İbrahim ÇİÇEKÇİ/Konya Yenigün


Geri Dön