23 / 04 / 2024

Feyyaz Kaynak Kartal'daki yol yapım çalışmalarını inceledi!

Feyyaz Kaynak Kartal'daki yol yapım çalışmalarını inceledi!

Kartal Belediyesi, ilçede yürüttüğü yol yapım, kaldırım ve asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kartal’ın mahallerinde sürdürülen çalışmalara devam ediyor.




Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Feyyaz Kaynak, Kartal’ın mahallerinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 


Kartal Belediyesi, ilçede yürüttüğü yol yapım, kaldırım ve asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kartal’ın mahallerinde sürdürülen çalışmalara devam ediyor. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Feyyaz Kaynak, Kartal’ın mahallelerinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Yardımcısı Kaynak, Yol Yapım Amiri Melahat Mutlu ile beraber Kartal’ın birçok mahallesinde yapımı devam eden kaldırım, kilittaşı, bordür, kışın tuzlama dolayısıyla bozulan yolların asfalt yama çalışmaları ile yeni açılan yollarda asfalt serimi ve yapımı devam eden buz pistinde incelemelerde bulundu.

 

Başkan Yardımcısı Feyyaz Kaynak ve beraberindekiler Esentepe Mahallesi’ni ziyaret etti. Fen İşleri Müdürlüğü’nün asfalt serimi, kaldırım, kilittaşı, bordür döşeme çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmaları denetledi. Başkan Yardımcısı Kaynak daha sonra Cevizli ve Orhantepe Mahallelerine geçti. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin bölgede yapmış olduğu başta asfalt serimi, asfalt yama ve kışın yoğun kar yağışından dolayı bozulan yollar nedeniyle, vatandaşlardan gelen şikâyetleri yerinde inceleyerek eksikliklerin kısa zamanda giderilmesi için görevlilere talimatlar verdi. 

 

Üç mahalleye hitap edecek Ceviz Meydanı projesinin temelini bu yıl atıyoruz 

 

Başkan Yardımcısı Kaynak, ayrıca 2015 yılında Fen İşleri çalışmaları konusunda “Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’ün vermiş olduğu talimatlar ve Belediyemizin stratejik hedefleri doğrultusunda, Fen İşleri Müdürlüğümüzce 2015 yılında; kent meydanı, muhtelif sosyal tesisler ile engelli iyileştirme merkezi için temel atılacak çalışmalarımız hızla devam ediyor. Ayrıca ihtiyaç olan yerlerde kaldırım, yağmursuyu kanalı, istinat duvarı, yol bakım, onarım ve asfalt gibi alt ve üstyapı çalışmalarının yapılması konusunda azami çaba gösterilmektedir. Birçok çalışmayı gezerek yerinde gördük. Ekipler son sürat bir şekilde çalışıyor." Diye konuştu. Başkan Yardımcısı Feyyaz Kaynak Ceviz Meydanı projesinin de temelinin bu yıl atılacağını belirterek, “Üç mahallenin merkezi olarak düşünülen Cevizli, Orhantepe ve Atalar mahallelerimize hitap edecek Ceviz Meydanı projesinin temelini de bu sene atacağız.” dedi.


Kartal Belediyesi




Geri Dön