18 / 04 / 2024

Feyzullah Yetgin GYODER'e resmen başkan oldu!

Feyzullah Yetgin GYODER'e resmen başkan oldu!

Doç. Dr. Feyzullah Yetgin GYODER'in resmen başkanı oldu.



Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin bugün yapılan genel kurulunda Doç. Dr. Feyzulllah Yetgin resmen başkan oldu.


Türkiye'nin 1 numaraı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com 18 Nisan'da yayınladığı haberde Yetgin'in başkan olacağını duyurmuştu. GYODER tarafından yapılan açıklamada ise "GYODER’in yeni döneminde görev yapacak başkanın belli olduğu şeklinde yayınlanan haberinizin, gerçeği yansıtmadığını belirtmek isteriz.

 

Bildiğiniz gibi, GYODER’in 2013-2017 yılları arasında iki dönem başkanlığını yürüten Aziz Torun; yeni dönemde GYODER Başkanlığına aday olmayacağını, 23 Mart’ta düzenlenen basın toplantısında açıklamıştı. Yeni GYODER Başkanı, Dernek Tüzüğü gereği, 24 Mayıs’ta yapılacak olan Olağan Genel Kurul'da seçilerek göreve gelecektir.

 

24 Mayıs’ta yapılacak GYODER Genel Kurulu’na kadar ortaya çıkabilecek yanlış algılamalara meydan vermemek adına bu açıklamayı yapma ihtiyacı hissettik.

 

Saygılarımızla,

 

GYODER" denilmişti.


Aralarında Abiş Kopikoğlu, Aziz Yeniay, Süleyman Çetinsaya, Ahmet Akbalık, Avi Alkaş,  Neşe Can Çekici, Özlem Gökçe, Seba Gacamer, Gürsel Öngören,Turgay Tanes  ve Cansel Turgut Yazıcı'nın yer aldığı 26 patron ve profesyonel yönetimde görev aldı. Yönetim kurulu ve icra kurulu üyeleri önümüzdeki günlerde olacak.


Gelişmeler Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com'da olacak.


GYODER'in yeni başkanı Feyzullah Yetgin olacak!


Feyzullah Yetgin kimdir?


Tebernüş Kireçci / Emlakkulisi.com


Geri Dön