19 / 04 / 2024

Fi Side Dayanışma Platformu temsilcileri Fikret İnan'la görüştü!

Fi Side Dayanışma Platformu temsilcileri Fikret İnan'la görüştü!

Fi Side Dayanışma Platformu temsilcileri dün Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan ile görüştü. Fikret İnan'a merak ettikleri soruları soran Fi Side Dayanışma Platformu temsilcileri yaptıkları açıklamada toplantının genel seyri ile ilgili bilgi verdi



 

Fi Side projesinin 2012 Haziran'da teslim edilmesi gerektiğini söyleyen Fi Side mağdurları tarafından seçilen Fiside Dayanışma Platformu temsilcileri dün Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan ile görüştü. Fikret İnan'a merak ettikleri soruları soran Fiside Dayanışma Platformu temsilcileri yaptıkları açıklamada toplantının genel seyri ile ilgili bilgi verdi.

 

Fiside Dayanışma Platformu temsilcileri tarafından yapılan açıklama:

 

Daha önce herhangi bir diyaloğum olmayan bir platform üyemizin davetiyle bugün  Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan ile görüşmeye gittik. Buluştuğumuzda dört beş kişi daha geldi. Hepsi de "dernek" üyeleriydi. Toplantının genel seyri şöyle oldu: Fikret önce "bu inşaat bitmez" dedi. Sonra "Haziran da teslim etmem gerek" dedi. Önce "yaşam başlamaz" dedi. Sonra "Haziran da oturum başlaması gerek" dedi. Siz bu ifadelerden ne anlıyorsanız ben de o kadar anladım.

Sonrasında "daire içlerini ücret karşılığı ben yapacam ama öncesinde her daire sahibinin ibraname vererek kira ve tazminat davacısı olmayacağını belgelemesi gerek" dedi. Ben "buna razı olmayacak ben de dahil çok daire sahibi var" dediğimde kendini kaybetti.  Bütün bu diyalog (hatta monolog) sırasında "dernek" üyeleri mum gibi duruyordu. Tek bir karşılık verip Fikret İnan'a "Sen ne biçim konusuyorsun" diyen malesef olmadı. Ben de bozulmuş sinirlerimle eve döndüm. Hakaret davası açacağım.

 

Fi Yapı’nın patronu Fikret İnan, İstanbul ve Kırıkkale’de başladığı 10 projenin 8 tanesini teslim etti. Fi Yapı'nın Kırıkkale projesinin yüzde 80'i, 10. proje olan Bahçeşehir Fi Side projesinin ise yüzde 65'lik kısmı tamamlandı. İki şantisinde eksik imalat olan Fi Yapı'nın 10 projede toplam 11 bin konutu bulunuyor. Bu konutlardan 6 bin 850 tanesinin inşaatı tamamlandı.

 

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön