29 / 03 / 2024

Fi-Yaka Beylikdüzü evlerinin temeli atıldı! 64 bin TL'ye!

Fi-Yaka Beylikdüzü evlerinin temeli atıldı! 64 bin TL'ye!

Fiyapı, Fi-Yaka Beylikdüzü evlerinin temellerini söz verdiği tarihte attı. 1591 konuttan oluşan Fi-Yaka Evleri'nin yüzde 45'i şimdiden sahiplerini buldu



Fiyapı, 1591 konutluk projenin yüzde 45'inin satışını gerçekleştirdi. Projenin lansmanından sonra söz verilen tarihte temelleri atılan Fi-Yaka Beylikdüzü, "Herkes için kaliteli yaşam" prensibiyle inşa ediliyor. Fi-Yaka Beylikdüzü Projesi'nde; 60 metrekarelik 1+1'ler 64 bin TL, 110 metrekarelik 2+1'ler ise 99 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Beylikdüzü'nde 6 farklı tipte konut alternatifi sunan Fi-Yaka Beylikdüzü, her bir metrekaresi ayrı ayrı detaylandırılmış 1591 konuttan oluşuyor. 13 blok ile 2 adet 30 katlı rezidans bloktan oluşan Fi-Yaka Beylikdüzü'nde, rezidans dairelerin satışlarına çok yakın zamanda başlanacak.

Her türlü güvenlik önleminin düşünüldüğü Fi-Yaka Belikdüzü'nde site ve blok girişlerinde 24 saat kamera sistemi ve LCD ekranlı görüntülü konuşma sistemi bulunuyor. 1000 metrekare açık yüzme havuzu, kreş&çocuk parkı, spor merkezi, tenis kortu ve squash, amfi tiyatro, Türk hamamı ve sauna, basketbol ve voleybol sahaları, botanik bahçe gibi imkanlar sunan Fi-Yaka Beylikdüzü, ayrıcalıklı bir hayatın kapılarını aralıyor. Fi-Yaka Beylikdüzü'nde 1+1 konutla, açık otopark sistemi, 2+1 konutlarda numaralı bir adet kapalı otopark yer alıyor. 

Projede, Linea Dekor imzalı mutfak, PVC doğrama kullanılırken, lüks armatürler, Çanakkale seramik banyo seramikleri ve Roca kale vitrifiyelere kadar her detayda birinci kalitede malzeme tercih edildi. Yüksek işçilik, kaliteyle birleşerek Beylikdüzü'nde rakiplerinden farklı bir standart yakalandı. 

0216 469 30 30

0212 620 40 20

www.fiyapi.com

[email protected]

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Fi-Yaka Beylikdüzü'ne temel attı, dairelerin yüzde 45'ini sattı

İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından Fiyapı, Fi-Yaka Beylikdüzü evlerinin temelini attı. Bin 591 konuttan oluşan Fi-Yaka Evleri'nin yüzde 45'i şimdiden sahiplerini buldu. Projede 60 metrekarelik 1+1 daireler 64 bin TL, 110 metrekarelik 2+1 daireler ise 99 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Altı farklı daire tipinden oluşan proje 13 blok ile 2 adet 30 katlı rezidans bloğundan oluşuyor. Projede bulunan 1+1 dairelerin açık otopark sistemi ile 2+1 dairelerde numaralı kapalı otopark bulunuyor. Site ve blok girişlerinden 24 saat kamera sistemi ile LDC ekran görüntülü konuşma sistemi bulunuyor. Bin metrekare açık yüzme havuzunun yanı sıra spor merkezi, tenis kortu, squash, amfi tiyatro, Türk Hamamı, sauna, basketbol, voleybol sahaları ile botanik bahçe gibi imkanlar bulunuyor.
Sabah Emlak

Fi-Yaka Beylikdüzü zamanında başladı

İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından Fiyapı, Fi-Yaka Beylikdüzü evlerinin temellerini söz verdiği tarihte attı. 1591 konuttan oluşan Fi-Yaka Evleri'nin %45 i şimdiden sahiplerini buldu. KALİTEYİ ön plana çıkaran yaklaşımı, uygun fiyat avantajıyla rakiplerinden sıyrılan Fiyapı, 1591 konutluk projenin %45 inin satışını gerçekleştirdi. Projenin lansmanından sonra söz verilen tarihte temelleri atılan Fi-Yaka Beylikdüzü, "Herkes için kaliteli yaşam" prensibiyle inşa ediliyor. Fi-Yaka Beylikdüzü Projesi'nde; 1+1 60 metrekarelik daireler 64 bin YTL, 2+1 110 metrekarelik daireler ise 99 bin YTL'den başlayan fiyatlarla tüketiciye sunuluyor. İstanbul'un giderek değer kazanan yerleşim bölgelerinden biri olan Beylikdüzü'nde 6 farklı tipte daire alternatifi sunan Fi-Yaka Beylikdüzü, her bir metrekaresi ayrı ayrı detaylandırılmış 1591 konuttan oluşuyor. 13 blok ile 2 adet 30 katlı rezidans bloktan oluşan Fi-Yaka Beylikdüzü'nde, rezidans dairelerin satışlarına çok yakın zamanda başlanacak.
Yenişafak

Fi-Yaka'da sıra rezidanslarda

Fİ-YAPI, 1591 konuttan oluşan Fi-Yaka Beylikdüzü projesinin yüzde 45'inin satışını gerçekleştirdi. Projenin lansmanından sonra temelleri atılan Fi-Yaka Beylikdüzü'nde 1+1, 60 metrekarelik daireler 64 bin TL, 2+1 110 metrekarelik daireler ise 99 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

İstanbul'un giderek değer kazanan yerleşim bölgelerinden biri olan Beylikdüzü'nde 6 farklı tipte daire alternatifi sunan Fi-Yaka Beylikdüzü, 13 blok ile 2 adet 30 katlı rezidans bloktan oluşuyor. Rezidans dairelerin satışlarına da yakın zamanda başlanması planlanıyor. Her türlü güvenlik önleminin düşünüldüğü Fi-Yaka Belikdüzü'nde site ve blok girişlerinde 24 saat kamera sistemi ve LCD ekranlı görüntülü konuşma sistemi bulunuyor.
Hürriyet Emlak


Geri Dön