25 / 04 / 2024

Fi-Yaka Beylikdüzü'nde 59 bin TL'ye!

Fi-Yaka Beylikdüzü'nde 59 bin TL'ye!

Fırsat Ötesi Ödeme Planı'nı başlatan FİYAPI, Fi-Yaka Beylikdüzü'nde taksit dönemini bitiriyor



Fiyapı, taksit dönemini bitiren Fırsat Ötesi Ödeme Sistemi'ni ilk olarak Fi-Yaka Beylikdüzü'nde başlatıyor. İlk kez Fiyapı tarafından başlatılan sistemde, çok az bir peşinatla herkes ev sahibi olabiliyor. Fiyapı'nın taksitli ödemeyi tamamen ortadan kaldıran, inşaat sektöründe devrim yaratacak ödeme sisteminde peşinat Mart 2010'da, kalanı ise daire tesliminde tahsil ediliyor.

Fırsat Ötesi Ödeme Sistemi ilk olarak 1.591 konuttan oluşan Fi-Yaka Beylikdüzü Evleri'nde uygulanacak. 1+1'lerin 59 bin, 2+1'lerin ise 99 bin TL'den satıldığı Fi-Yaka Beylikdüzü'nde bu cazip fiyatların yanına bir de Fırsat Ötesi Sistemi eklenince ev sahibi olmak herkes için kolaylaşacak. Başka hiçbir ödeme almadan sadece peşinatla inşaatlarını tamamlayacak olan FİYAPI, 1.591 konutluk projenin yüzde 60'ının satışını gerçekleştirdi.

Fi-Yaka Beylikdüzü  Projesi'nde 1+1 60 metrekarelik daireler 59 bin TL, 2+1 110 metrekarelik daireler ise 99 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İstanbul'un giderek değer kazanan yerleşim bölgelerinden biri olan Beylikdüzü'nde 4 farklı tipte daire alternatifi sunan Fi-Yaka Beylikdüzü, 13 blok ve 2 kule olmak üzere 1.591 konuttan oluşuyor. 

Evin içi kadar dışı da önemli

Fi-Yaka Belikdüzü'nde site ve blok girişlerinde 24 saat kamera sistemi ve LCD ekranlı görüntülü  konuşma sistemi bulunuyor. 1.000 m2 açık yüzme havuzu, kreş ve çocuk parkı, spor merkezi, tenis kortu ve squash, amfi tiyatro, Türk hamamı ve sauna, basketbol ve voleybol sahaları, botanik bahçe gibi imkanlar sunan Fi-Yaka Beylikdüzü, ayrıcalıklı bir hayatın kapılarını aralıyor. Fi-Yaka Beylikdüzü'nde 1+1 dairelerde, açık otopark sistemi, 2+1 dairelerde ise numaralı bir adet kapalı otopark yer alıyor. 

Hayatı keyifli kılan ayrıntıların ilk bakışta göze çarptığı projede, Linea Dekor imzalı mutfak, PVC doğrama kullanılırken, lüks armatürler, Çanakkale seramik banyo seramikleri ve Roca kale vitrifiyelere kadar her detayda birinci kalitede malzeme tercih edilmiş bulunuyor.

0212 620 40 20

www.fi-yaka.com/projeler/beylikduzu

İlgili haber

Fiyaka Beylikdüzü'nde 59 bin TL'ye!


Geri Dön