20 / 04 / 2024

Fi Yapı yeniden yükseliyor!

Fi Yapı yeniden yükseliyor!

Yaşanan imar krizinin ardından bir süredir sessizliğin hakim olduğu şantiyede kule vinçler ve beton santrali aralıksız çalışırken taşeron firmalara ait yüzlerce Isci de binanın ic ve dıs mekanlarında çalışmalarına devam ediyor.



İSTANBUL'UN Esenyurt bölgesinde yaşanan imar sorununun çözülmesiyle birlikte bölgedeki inşaat sektöründe olumlu hava esmeye başladı. İnşaat sektöründe yaşadığı olumsuzluklar sebebiyle iflas erteleme sürecine giren, binlerce kişinin daire satın aldığı Fi Yapı A.Ş. elindeki gayrimenkulleri taşeron firmalara vererek projeleri yeniden hızlandırdı. 


Hak sahiplerine tapular dağıtıldı Yazılı ve görsel basında bir dönem yaşadığı sıkıntılarla duyuran Fi Yapı A.Ş. gazetelere ilan vererek devam eden projelerini teslim etmeye başladı. Şirket iflas erteleme sürecine girdikten sonra 2 bin 3 70 müşterisine dairelerinin tapularını da dağıttı. Firmanın en büyük projesi olan Fi Side projesinde ise son günlerdeki hareketlilik dikkat çekiyor.

Malzeme sevkiyatı devam ediyor Beton santralini şantiye alanı içerisine kuran firma, çalışan işçi sayısı ile de daire sahiplerine rahat nefes aldırarak söylentileri yalanlar nitelikte malzeme sevkiyatı yapmaya devam ediyor. 


Konu ile konut sahipleri ve kurmuş oldukları Fi Side Daire Sahipleri Derneği yetkilileri de şantiyedeki çalışmaları, taşeron firmaları ve mahkeme sürecini yakından takip ettiklerini, gelişmelerden büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. 


Star


Geri Dön