19 / 04 / 2024

Fiego Residence Yakacık'ta yükseliyor! 200 bin liraya 1+1!

Fiego Residence Yakacık'ta yükseliyor! 200 bin liraya 1+1!

Firma: Fiego İnşaat

Proje: Fiego Residence

Fiego İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal Yakacık'ta inşa edilen Fiego Residence projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Projede konut fiyatları 200 bin liradan başlıyor...



Fiego Residence Anadolu Yakası Kartal Yakacık'ta yükseliyor.  Fiego İnşaat  tarafından hayata geçirilen proje 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 1. Kattan itibaren deniz manzarasına sahip olacak olan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve villa tipinde konumlandırılıyor. 


Ekolojik olarak inşa edilecek  Fiego Residence  projesinde; çevre düzenlemesi, havuz, kapalı ve açık otopark gibi sosyal olanaklar bulunuyor. Kentsel dönüşüm projesi olarak şuan mevcut olan 252 dairenin yıkımı sonucu inşa edilecek olan projenin minimum 600 konutluk olarak inşa edilmesi planlanıyor. 


Fiego Residence projesindeki konutlarda 1. kattan itibaren deniz ve adalar manzarası mevcut. Proje, Kartal Yakacık'ta olup E-5 ve TEM'e çok yakın mesafede yer alıyor. Fiego Residence, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 10 dakika uzaklıkta yükseliyor. 


Bu ay içinde inşaatına başlanacak olan Fiego Residence projesinin teslimleri 2 yıl içinde gerçekleştirilecek. 


Fiego Residence fiyatları!


Fiego Residence projesinde daire fiyatlarının 200 bin liradan başlaması planlanıyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen Fiego Residence projesinde firma bünyesinde bulunan sözleşmeli ödeme avantajlarından da yararlanılabilecek.


Telefon: 444 2 482


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön