23 / 04 / 2024

Fifti fifti modeliyle Dumankaya Miks'te yarı fiyatına nasıl ev alınır?

Fifti fifti modeliyle Dumankaya Miks'te yarı fiyatına nasıl ev alınır?

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Miks

Dumankaya Miks Konutları İstanbul Halkalı'da yükseliyor. Projede daire fiyatları 208 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Fifti fifti modeliyle Dumankaya Miks'te yarı fiyatına nasıl ev alınır?



Dumankaya Miks Rezidans 23 ve 32 katlı 2 blok halinde hayata geçiriliyor. Proje konum olarak Marmaray'a, metroya ve Atatürk Havalimanı'na yakın bir bölgede bulunuyor. 


Teslimleri hemen yapılan  Dumankaya Miks  Halkalı'da stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri mevcut. Proje  Dumankaya İnşaat  imzası taşıyor. 


Fifti fifti modeliyle Dumankaya Miks'te yarı fiyatına nasıl ev alınır?

Dumankaya Miks fifti fifti kampanyası ile tamamı peşin veya yüzde 25 ile yüzde 50 arasında peşin ödeme yapılıyor, kalan kısım için anlaşmalı bankalardan kredi kullanılıyor. 


Halkalı Dumankaya Miks'te satın alınan daire için 10 yıl boyunca Dumankaya'ya kiralama yetkisi veriliyor ve Dumankaya 10 yıl boyunca her ay evin yüzde 50'sine denk gelen kredinin aylık taksitlerini değer desteği ile geri ödüyor. 


Dumankaya Miks Evleri fiyatları 1+0'larda 208 bin TL, 1+1'lerde 370 bin TL, 2+1'lerde 402 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 121 bin 972 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. 


Küçükçekmece Dumankaya Miks'in sosyal donatı alanları arasında; alışveriş merkezi, güneşlenme alanları, gezi alanları, kafeteryalar, dinlenme alanları, güzellik salonu, yüzme havuzu, restoranlara yer veriliyor. 


12 soruda Dumankaya Fifti Fifti kampanyası için tıklayın!


Dumankaya Miks iletişim bilgileri, 

Telefon: 0212 697 00 66

Web Adresi: http://www.dumankaya.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön