18 / 04 / 2024

Fikirtepe Concord İstanbul 2. etap satışa sunuldu!

Fikirtepe Concord İstanbul 2. etap satışa sunuldu!

KENTSEL dönüşümün en çok konuşulan bölgesi olan Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de inşa edilen Concord İstanbul konut projesinde 2. etap satışa çıktı. Projede daire fiyatları 338 bin 900 liradan başlıyor.



Teknik Yapı imzası taşıyan ve bölgede ruhsat olan 5 projeden biri olan Concord İstanbul'un 2. etabında 553 daire ve 10 ticari ünite bulunuyor. Projede daire fiyatlan 338 bin 900 liradan başlıyor. Yaklaşık 650 milyon liralık bir büyüklükte olan Concord İstanbul 2. etabm inşasına Mart 2015'de başlanılması ve 36 aylık süre içinde tamamlanması hedefleniyor. 


TOPLAM 1170 DAİRE VAR 


Concord İstanbul'da yer alan toplam bin 170 rezidans dairenin 617'sinin Fikirtepe'deki ilk adada olduğunu ve 1. Etap olarak saüşa çıküğım hatırlatan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım şunları söyledi: "Homeofis ve ticari birimleri barındıran karma projemizin ilk etabında yüzde 88 oranında satış oranına ulaştık. Bölgede anlaşma yaptığımız ikinci adada yükselecek olan Concord İstanbul 2. etap satışlarında da bu başarının tekrarlanacağım düşünüyoruz." Concord projesinde yer alan dairelerdeki net-brüt metrekare arasındaki oranın ortalama yüzde 32 seviyesinde olduğu için bölgedeki en avantajlı net metrekare birim fiyatına sahip olduğunu söyleyen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, "Projedeki yüksek satış başarısının arkasındaki nedenler Teknik Yapı güvencesi, projenin merkezi konumu, ulaşım rahatlığı ve Fikirtepe'nin geleceğin iş yaşam ve ticaret merkezi olarak özetlenebilir" dedi. Kentsel dönüşüm kapsamı içinde olduğu için yüzde 1 KDV avantajı üe vergi ve harç muafiyetine sahip Concord İstanbul, metrobüs, metro, Marmaray, Kadıköy İskelesi ve Avrasya Tüneli gibi ulaşım akslarının arasında olmasıyla öne çıkıyor. 


Hürriyet Ek


Geri Dön