29 / 03 / 2024

Fikirtepe Evim Kadıköy fiyat listesi!

Fikirtepe Evim Kadıköy fiyat listesi!

Firma: Anka Yapı

Proje: Evim Kadıköy

Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında İstanbul Kadıköy'de hayata geçirilen Fikirtepe Evim Kadıköy fiyat listesi için haberimizden yararlanabilirsiniz...



İlk etap kapsamında 550 konutun satışa çıkarıldığı Evim Kadıköy, Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında yükseliyor. Fikirtepe  Evim Kadıköy  fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor.


3 etaptan oluşan Anka Evim Kadıköy,  Anka Yapı  projesi olarak hayata geçiriliyor. Toplamda 2 bin 500 konutun yer alacağı Fikirtepe Evim Kadıköy fiyat listesi haberimizden ulaşabilirsiniz.


Fikirtepe Evim Kadıköy fiyat listesi!


Arsa alanı 70 bin metrekare olarak belirlenen Fikirtepe Evim Kadıköy'de fitness merkezi, Spa, çocuk oyun alanları, yüzme havuzları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, kapalı otopark gibi olanaklar yer alıyor. Projede yer alan daireler 39 metrekare ile 120 metrekare arasında alanlara sahip. Fikirtepe Evim Kadıköy fiyat listesi kapsamında fiyatlar 220 bin TL'den başlıyor.


Adalar, Tarihi Yarımada, Haydarpaşa, Harem ve Marmara Denizi manzarasına hakim olan Fikirtepe Evim Kadıköy fiyat listesi kapsamında metrekaresi 4 bin 600 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Telefon: 444 38 11

Web adresi: http://ankayapifikirtepe.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön