19 / 04 / 2024

Fikirtepe hem oturum hem yatırım için avantajlı!

Fikirtepe hem oturum hem yatırım için avantajlı!

Cumhuriyet Gazetesi Gayrimenkul sayfası yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında uzun zamandan beri konut sektörünün gündeminde olan Fikirtepe hakkında soruları cevapladı. İşte o yazı....



Fikirtepe, uzun zamandır konut sektörünün gündeminde. Genellikle hep kötü haberlere anılan bölgede nihayet iyi şeyler de oluyor. Geçen hafta bir arkadaşımın Fikirtepe'de ki projelerden birinden eşi için ev almasıyla lokasyon tekrar gündeme geldi. Seçtikleri proje gayet başarılı olmasına rağmen eşi Aslı'nın Fikirtepe hakkında aklında soru işaretleri vardı. Aslı için verdiğim yanıtlar sanırım bana gönderdiğiniz soruların tamamını cevaplıyor. 


-Fikirtepe, İstanbul'un kalbi niteliğinde. Dolayısıyla sadece yatırım değil oturum için de çok avantajlı bir lokasyonda.


-Fikirtepe'de dikkat edilmesi gereken ilk konu projenin ruhsatı. Zira ruhsatsız satış artık yasal olmadığı halde kim, projeler ön satış adı altında avantajlıfiyatlar sunarak satış yapıyor.


-Lokasyonun uzun zamandır sorunlu bir şekilde gündemimizde olması, bölgedeki şehircilik planlarının geliştirilmesi açısından önemli.



Ceren KUMBASAR/Cumhuriyet


Geri Dön