20 / 04 / 2024

Fikirtepe için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde zirve!

Fikirtepe için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde zirve!

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesindeki sorunlara Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü’nde gerçekleşecek zirvede çözüm aranacak. Zirveye kimler katılacak? Kaç müteahhit görüş açıklayacak? Fikirtepe'yi kim temsil edecek? İşte haftasonu kulisi



Fikirtepe için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü nde zirve!


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü, yarın, 10 Mayıs 2014 Cumartesi günü Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında büyük bir zirveye ev sahipliği yapacak. 


İkinci Fikirtepe zirvesinde ne konuşuldu? Son durum raporu için tıklayın!


Toplam 32 müteahhitin katılacağı zirvede Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan bir müsteşar, Fikirtepe’de yaşanan sorunları müteahhitlerden ve Fikirtepeli hak sahiplerinin şikayetlerini de Fikirtepe Dumlupınar Eğitim ve Merdivenköy Derneği (FİDEM) Başkanı Ercüment Oruç’tan dinleyecek. 



Fikirtepe nerede tıkandı?


Bilindiği gibi Fikirtepe’de kentsel dönüşüm projesi; ‘kamuya terk’in muhatabı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü Fikirtepe Ofisi’nin kapanması ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yetki devrinin yapılmasının ardından yaşanan bürokratik karışıklık nedenleriyle sıkıntılı günler geçirmeye başlamıştı... 


Fikirtepe zirvesi, yarın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürü Yaşar Güvenç’in ev sahipliğinde müdürlüğün Barbaros Bulvarı No: 137 Balmumcu-Beşiktaş adresinde saat 12:00’de başlayacak.


Geri Dön