25 / 04 / 2024

Fikirtepe kentsel dönüşüm inşaat firmaları ne durumda?

Fikirtepe kentsel dönüşüm inşaat firmaları ne durumda?

Teknik Yapı Fikirtepe projesi ne durumda? Anka Grup Fikirtepe projesinde kaçıncı katta? Emay İnşaat Fikirtepe'de ne yaptı? Baysaş İnşaat Fikirtepe projesi ne aşamada? Nuhoğlu, Erkan, Usta, Ekşioğlu, Pana ve Vartaş, Fikirtepe'de ne durumda?



Fikirtepe kentsel dönüşüm inşaat firmaları ne durumda?


Fikirtepe kentsel dönüşüm inşaat firmaları Kasım 2014 itibariyle ne durumda? Fikirtepe'de proje hayata geçiren inşaat firmaları neler yapıyor? Fikirtepe kentsel dönüşüm kapsamında yapı ruhsatı alan inşaat firmaları hangileri? Fikirtepe'de tapu alan firmalar hangileri? 


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Fikirtepe'de ön alım hakkını kullanacak! Detaylar için tıklayın!


Teknik Yapı Fikirtepe'de ne yapıyor? Anka Grup Fikirtepe projesi ne durumda? Emay İnşaat Fikirtepe projesinde neler yaptı? Baysaş İnşaat Fikirtepe projesinde son durum ne? Nuhoğlu İnşaat Fikirtepe projesinde ne yapıyor? Erkan İnşaat Fikirtepe tapusunu aldı mı? Usta İnşaat Fikirtepe imzaları ne durumda? Ekşioğlu İnşaat Fikirtepe yapı adasında son durum nasıl? Pana Yapı Fikirtepe projesi avan proje onayı aldı mı? Vartaş Fikirtepe satış ofisini kurdu mu? 


Fikirtepe'de yapı ruhsatı alan firmalar hangileri? Fikirtepe yapı adalarına tapu alan firmalar hangileri?.. İşte cevaplar... 


Fikirtepe'de ruhsat alan inşaat firmalarında son durum!


- Teknik Yapı, Fikirtepe'deki iki adasında da hafriyatını tamamlamak üzere.


- Anka Grup, Fikirtepe projesi Evim Kadıköy inşaatında 5'inci kata çıktı. 


- Emay İnşaat, Fikirtepe'deki iki adasından birinde hafriyat işlerini bitiriyor. Diğerini de yıktı, avan projesinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) onaylanmasını bekliyor.


- Baysaş İnşaat, Fikirtepe projesinde hafriyat çalışmalarına devam ediyor.



Fikirtepe'de tapu alan inşaat firmalarında son durum!


- Nuhoğlu İnşaat, Fikirtepe'deki birinci adasını yıktı ve hafriyatını aldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan yapı ruhsatı alma yolunda çalışmalarını sürdürüyor. İkinci adasına tahliye tebligatlarını yolladı, tapusu tek tapuya çevirdi ve avan projesi için  İBB'den onay bekliyor.


- Erkan İnşaat, Fikirtepe projesi için tapusunu aldı ve adasını yıktı... İBB'den avan proje onayı bekliyor.


- Usta İnşaat, Fikirtepe adasında imzalarını bitirdi. Yapı adasındaki hareketsizlik dikkat çekiyor...


- Ekşioğlu Yapı, Fikirtepe'de imzasını bitirdiği adayı tahliye etme kararı verdi. İBB'den avan proje onayı bekliyor.


- Pana Yapı, Fikirtepe'deki ikinci adasında yüzde 100 imzasını bitirdi. İlk adasında hafriyatı bitiren firma, Bakanlıktan ruhsatını almak için çalışıyor. İkinci adasını boşaltma kararı aldı. İBB'den avan proje onayı bekliyor.


- Vartaş, Fikirtepe adasının yüzde 100 imzasını bitirdi, tapusunu da aldı, tüm adayı yıktı. Vartaş'ın satış ofisini kurması bekleniyor...


Kaynak: Fikirtepe Dumlupınar, Eğitim, Merdivenköy Mahalleleri Derneği (FİDEM) çatısı altında faaliyet gösteren Fikirtepeli Kadınlar grubu, Facebook sayfası...


Emre Kulcanay / Emlakkulisi.com


Geri Dön