26 / 04 / 2024

Fikirtepe kentsel dönüşümle Bağdat Caddesi'ni sollayacak!

Fikirtepe kentsel dönüşümle Bağdat Caddesi'ni sollayacak!

Fikirtepe Haber'in yaptığı araştırmalarda lokasyon olarak merkezi konumda bulunan Fikirtepe'de yapılacak olan konsept konutların hızla bitirilip teslim edilmesinden sonra Bağdat Caddesini sollaması ihtimal dışı değil...




Kentsel dönüşümle beraber Fikirtepe üzerinden yapılan aşırı değerlendirme yorumları bir tarafa asıl değerlenmenin Bağdat Caddesinde olduğu ve kentsel dönüşümle beraber mevcut konutların 3 kat değerlendiği belirlendi.


Fikirtepe Haber olarak yaptığımız araştırmalarda lokasyon olarak merkezi konumda bulunan Fikirtepe'de yapılacak olan konsept konutların hızla bitirilip teslim edilmesinden sonra Bağdat Caddesini sollaması ihtimal dışı değil...


Türkiye'yi 20 yılda yeniden şekillendirmeyi amaçlayan kentsel dönüşüm projesinin Ekim 2012’de başlamasıyla, 6,5 milyon konutun yıkılarak yeniden yapılanması sürüyor. Kentsel dönüşüm çalışmalarının üssü Fikirtepe iken en değerlenen bölge ise İstanbul’un en gözde sosyal yaşam alanlarından olan Bağdat Caddesi. Metrekare fiyatlarının yenileme çalışmalarıyla 3 kat arttığı Bağdat Caddesi’nde yatırım oranları da Fikirtepe ile beraber aynı hızda artıyor.


Fikirtepe'de yatırım yapanlar bire karşı 3 hatta dört kazanıyor. Fikirtepe'de ki bu cazibe, fiyatların uygunluğu , konsept projeler ile merkezi lokasyon, metro, metrobüs gibi artılar yatırımcıların Fikirtepe'ye yatırıma yönelmesinde en büyük etken.


Kentsel dönüşümle beraber Ortadoğu ve Körfez Bölgesi’nin yanı sıra büyük holdingler, inşaat şirketleri ve ‘Caddeli’ olmak isteyenler Bağdat Caddesi’ni tercih ediyor.



Fikirtepe Haber


Geri Dön