20 / 04 / 2024

Fikirtepe'de Alya Life Residence projesine başlandı!

Fikirtepe'de Alya Life Residence projesine başlandı!

Fikirtepe'de Ekşioğlu İnşaat Alya Life Residence projesine start verdi. Ekşioğlu Yapı Genel Müdürü Pınar Sıvacı inşaat ruhsatını Eylül ayında aldıkları Alya Life Residence projesinde tapularını müşterilerine verdiklerini söyledi.



Fikirtepe'de Ekşioğlu İnşaat Alya Life Residence projesine start verdi. Ekşioğlu Yapı Genel Müdürü Pınar Sıvacı inşaat ruhsatını Eylül ayında aldıkları Alya Life Residence projesinde satış işlemiyle birlikte kat irtifakı tapularını müşterilerine verdiklerini söyledi. Alya Life Residence'ın konumu gereği Fikirtepe'nin vitrin projelerinden biri olduğuna işaret eden Sıvacı, "Toplam 214 daire ve 6 kat otoparktan oluşan projemizde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri bulunuyor. Ayrıca projemizde balkonlu ve balkonsuz daire seçeneği ve 20 ayrı kat planı ile farklı planlara sahip daire seçenekleri sunuyoruz" dedi. 


Fikirtepe kazandıracak 

Bir master plan çerçevesinde dönüşen Fikirtepe'nin modem ve çağın gereklerine uygun bir bölge olarak yeniden şekilleneceğini anlatan Sıvacı. "Burada yaşayan arsa sahipleri 2012 yılında arsa metrekaresini 2 bin3 bin liraya satabiliyorken; bugün buradaki dairelerin brüt metrekare satış fiyatları 8 bin-9 bin 500 lira aralığındadır. Projeler bittiğinde metrekare satış fiyatlarının 12 bin-15 bin lira aralığında olacağı tahmin ediliyor. Bu nedenle burası yatırım yapmak isteyenler için de çok cazip bir bölge" dedi. 


Posta


www.eksioglu-yapi.com


Geri Dön