19 / 04 / 2024

Fikirtepe'de hızlı çözüm için platform kurulacak!

Fikirtepe'de hızlı çözüm için platform kurulacak!

9 Mart 2015 Pazartesi günü, Fikirtepe'de mülk sahipleriyle anlaşma yapan firmalarla değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen başkanlığında yapıldı.




 09 Mart 2015 Pazartesi günü Saat 14.00 de Kozyatağı Hilton Otel'de Fikirtepe'de mülk sahipleriyle anlaşma yapan firmalarla bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen başkanlığında yapılan toplantıya, İl Müdürü Yaşar Güvenç, şube müdürleri ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanlığı yetkilileri ve Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı ve  Fikirtepe’de mülk sahipleriyle anlaşma yapan firma yetkililerinin katılımda bulundu.


Toplantıda firma yetkilileriyle uygulamalara ilişkin yaşanan sorunlar ve çözümleri hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. Sorunları daha hızlı çözebilmek için firma temsilcilerinden oluşan oniki kişilik bir platform kurulmasına karar verildi.


Bu platform temsilcilerinin, Bakanlığımız yetkilileriyle devamlı diyalog halinde olmaları ve  sorunlara koordineli olarak ve ivedi biçimde çözüm üretilmesi üzerinde uzlaşıldı.


Fikirtepe de hızlı çözüm için platform kurulacak!




Geri Dön