20 / 04 / 2024

Fikirtepe'ye radikal önlemler geliyor!

Fikirtepe'ye radikal önlemler geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri, Fikirtepeli dernek yöneticileri ve muhtarlarla yaptığı toplantıda bölgede dönüşüm için radikal adımlar atılacağını, kötü niyetli firma ve imza atmaya yanaşmayan hak sahiplerine taviz verilmeyeceğini açıkladı.



Kentsel dönüşüm deyince akıllara gelen ilk yer olan Fikirtepe’de sorunların tek tek çözüme kavuşması için bakanlık, bölgedeki sorunları çözmede kararlı adımlarını sürdürüyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Fikirtepe dernekleri ve muhtarları ile birlikte Fikirtepe'nin son durumunu ve yaşanan problemleri hakkında görüştü. 


Bölgedeki sorunlara yoğunlaşarak sorun teşkil eden durumları bir bir açıklığa kavuşturan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı,bölgede kentsel dönüşüm amacıyla kurutulan dernek ve muhtarları toplantıya davet etti. Fikirtepe'nin son durumunu ve güncel sorunlarının çözümü için dün (8 Ağustos Cuma) bir toplantı yapıldı.


Kötü niyetli firmaya da hak sahibine de taviz yok!


Toplantı sırasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Fikirtepe kentsel dönüşüm bölgesinde yer alan sorunlu adalar, bu sorunlu adalardaki sorunlu firmalar ve bu adalardaki hak sahiplerinin imza atmama sebepleri konuşuldu.Bu görüşmeler neticesinde bakanlık,radikal adımlar atacağını, ne kötü niyetli firmalara ne de imza atmaya yanaşmayan hak sahiplerine kesinlikle taviz vermeyeceklerini ifade etti.


Geri Dön