19 / 04 / 2024

Fikret İnan: İndirim yaptık, eleştirildik...

Fikret İnan: İndirim yaptık, eleştirildik...

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, fuara geçen yıla göre ilgini az olduğunu ancak, gelenlerin de gerçek alıcı olduğunu vurguladı.



İnan, "Biz gerçekten çok indirim yaptık ve fuarın son günü kampanyamızı bitiriyoruz. İstediğimiz satışları gerçekleştirdik. Fuara gelip de evlerimizi gören ve buradan direkt şantiyeye giden müşterilermiz var" dedi. Fi Yapı, Esenşehir'deki Fi Yaka projesinde 3+1 direlerin fiyatını 99 bin YTL'ye çekmişti.

"İNDİRİM YAPTIĞIMIZ İÇİN ELEŞTİRDİLER"

Birbirinden farklı promosyonlarla pazarlama stratejilerini güçlendiren firmalardan birisi olan Fi Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan fiyatlarını düşürdükleri için rakipleri tarafından eleştirildiğini söyledi.

İnan şunları söyledi: "Krizde maliyet analizi yaptık ve 3+1 daireleri 99 bin YTL'ye çektik. Sektörden `niye bu kadar fiyatları düşürdünüz' şeklinde olumsuz tepkiler aldık. Buna rağmen yılların verdiği deneyim ve birikimimizle kararımızın arkasında durduk. Bu anlamda en önemli unsur arsayı ucuza mal etmektir. Yani kat karşılığı maliyetlerini düşürdük. Lüks konutların da ucuza mal edilebileceğini kanıtlamış olduk. Ucuz fiyat politikamızı devam ettireceğiz. Sektöre de böyle bir açılımı tavsiye ediyoruz. Amacımız bu dönemi kan kaybetmeden geçirmektir" dedi.

Geri Dön