28 / 03 / 2024

Fikret İnan: Samsun Towers'la hiçbir ilişkimiz yok

Fikret İnan: Samsun Towers'la hiçbir ilişkimiz yok

Fi-Yapı'nın patronu Fikret İnan, Fi-Yapı'nın Samsun Towers projesi ile hiçbir ilişkisinin olmadığını açıkladı



Fi-Yapı'nın patronu Fikret İnan Türkiye'nin bir numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com'a yaptığı özel açıklamada; Fi-Yapı'nın Samsun Towers ile hiçbir ilişkisinin olmadığını söyledi.

Fi-Yapı'nın şimdiye kadar hiçbir şirketle ortaklığının olmadığını hatırlatan İnan, bundan sonra da hiç kimse ve hiçbir şirketle ortaklık düşünmediklerini kaydetti.

Samsun Towers'ın mimarisinin Fi-Yapı projelerinin aynısı olduğuna dikkat çeken İnan, konuyla ilgili yasal işlemleri bugün başlatacaklarını söyledi.

Fikret İnan, ucuz konut furyasının tehlikeli bir noktaya gittiğini belirterek bugün itibariyle diğer ucuz konut yapanlardan ayrışmak için yüzde 20 oranında zam yapmayı düşündüklerini sözlerine ekledi.
Tebernüş Kireçci

İlgili haber:

Fikret İnan: Fi-Yapı ucuz konuttan çekiliyor!

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön