25 / 04 / 2024

Fikret İnan’dan SİNPAŞ’a “Evimi ver” ihtarı!

Fikret İnan’dan SİNPAŞ’a “Evimi ver” ihtarı!

2007 yılında SİNPAŞ’tan ev alan Fi-Yapı’nın patronu Fikret İnan söz verildiği tarihte evini alamayınca SİNPAŞ yönetimine noterden ihtarname gönderdi. İnan 1 hafta içinde evini ve tapusunu istiyor



2007 yılı Kasım ayında 677 bin TL ödeyerek SİNPAŞ’ın Samandra’da yaptığı Lagün projesinde 300 metrekarelik İris tipi ev aldığını söyleyen İnan, “Amacımız haftasonu çocuklarla beraber hoşça vakit geçireceğimiz bahçeli bir ev sahibi olmaktı. 677 bin lirayı ödedik. Bir de üstüne havuz parası istediler. Toplamda ödediğimiz para 760 bin TL’ye ulaştı. Satış ofisindekiler 2010 yılı Mart ayında teslim edileceğini söylemişti. Sözleşmeye Haziran ayı yazmışlar. Haziran ayında evi teslim edemediler. Bir de üstüne muhatap bulamadık. çok kızdım. dün Avni Çelik’i aradım. O projede sorun olmadığını söyledi. yarım saat telefonda bağırdım çağırdım. Yıllardır konut işi yapıyorlar. Altı üstü 500 tane natamam ev… Bunu bile zamanında teslim etmekten acizler. Ya bizim gibi binlerce konutu anahtar teslimi verecek olsalar ne yaparlardı merak ediyorum” dedi.
 
SİNPAŞ’a avukatı vasıtasıyla noterden ihtarname gönderdiğini hatırlatan Fikret İnan, “Bana sattıkları evin arsasını ipotek göstererek bankadan kredi kullanmışlar. Tapu veremiyorlar. Şimdi 1 hafta içinde evimi ve tapumu  istiyorum. Vermezlerse tazminat davası açacağım” diye konuştu.
 
İnan, evde oturmaktan vazgeçtiğini, evi teslim aldığı gün satışa çıkaracağını sözlerine ekledi.

Tebernüş Kireçci

Detaylı bilgi için tıklayın

İlgili haber için tıklayın

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön