28 / 03 / 2024

Fikret Orman: Çatı kaldırma işleminden sonra kritik süreci atlatmış olacağız!

Fikret Orman: Çatı kaldırma işleminden sonra kritik süreci atlatmış olacağız!

Yapımı devam eden yeni statları Vodafone Arena'da önemli aşamaya geldiklerine değinen Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Çatı kaldırma işleminin tamamlanmasıyla kritik bir süreci atlatmış olacağız" dedi.



 Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı futbol takımının gerek sergilediği oyun gerekse aldığı sonuçlarla ligin en kaliteli ekibi olduğunu gösterdiğini belirtti.


Fikret Orman, kulüp dergisinin kasım sayısında yer alan yazısında, tüm Türkiye'yi yeni bir Beşiktaş heyecanının sardığını belirterek, "Gerek oynadığı futbol gerekse aldığı sonuçlarla ligin en kaliteli ekibi olduğunu gösteren futbol takımımız, umarım sakatlıklar ve şanssızlıklar yaşamadan sezonun sonunda şampiyonluk ipini göğüsler. Bu heyecanın hep sürmesi ve mutlu sona ermesi benim de en büyük dileğim ve inancım" değerlendirmesinde bulundu.


Yapımı devam eden yeni statları Vodafone Arena'da önemli aşamaya geldiklerine değinen siyah-beyazlı kulübün başkanı, şunları kaydetti:


"Çatı kaldırma işleminin tamamlanmasıyla kritik bir süreci atlatmış olacağız. Vodafone Arena'da sona yaklaştıkça tesisleşme konusunda diğer alanlara da yatırım yapmaya başladık. Tıpkı Vodafone Arena'nın zemininde olacağı gibi BJK Nevzat Demir Tesisleri'nin de zeminini hibrit yaptık. Teknik direktörümüz Şenol Güneş'in de fikirlerini alarak, tesisimizin daha yeni daha modern bir görünüme sahip olması için yenileme çalışmalarımızı tamamladık. 5 milyon liranın üzerinde bir yatırım yaptık. Önümüzdeki yaz da 3 milyon lira kadar bir yatırım yapacağız. Yatırımlarımız artarak devam edecek."


Fikret Orman, göreve geldikleri dönemden bu yana sponsorluk alanında önemli faaliyetler gerçekleştirdiklerini anlatarak, "Sponsorluk çalışmalarımızda özellikle birçoğu uluslararası olmak üzere kendi alanlarında lider ve marka algımıza değer katacak kurumları tercih ediyoruz. Son olarak Uzak Doğu pazarında kendi alanında öncü, dünyanın en büyük sigorta kuruluşlarından biri olan Sompo Japan Sigorta, basketbol takımımıza sponsor oldu. Tüm taraftarlarımızı basketbol takımımızın yeni evi Sinan Erdem Spor Salonu'na bekliyoruz" şeklinde görüş bildirdi.


Denizbank ile 5 yıl süreli, bedeli peşinen tahsil edilmek üzere 4,5 milyon dolar tutarında reklam hakları sözleşmesi imzaladıklarını hatırlatan Fikret Orman, "Sompo Japan Sigorta'ya ve Denizbank'a kulübümüze verdiği destek için teşekkür eder, bu iş birliğinin uzun süreli olmasını dilerim" ifadesini kullandı.


Fikret Orman, Ankara'daki terör saldırısında yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı dileyip, yaralılara da acil şifa temennisinde bulunarak, şöyle devam etti:


"Barış ve kardeşliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğu bir dönemde Türkiye'nin en büyük terör saldırısıyla karşı karşıya kaldık. Ankara'da meydana gelen saldırıda çok sayıda yurttaşımız yaşamını yitirdi ve yaralandı. "Emek, Barış, Demokrasi" hedefiyle düzenlenen mitingde yaşanan terör saldırısını nefretle lanetlediğimizi, ülkemizin kıymetli evlatlarının yaşamını yitirmesi ve yaralanmasından Beşiktaş camiası olarak büyük üzüntü duyduğumuzu belirtiriz. Milletimizin başı sağ olsun..."


AA


Geri Dön