19 / 04 / 2024

Fikret Orman, Ereğli'de babası adına ana sınıfları yaptırdı!

Fikret Orman, Ereğli'de babası adına ana sınıfları yaptırdı!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, Zonguldak'ta. Fikret Orman, Ereğli ilçesinde merhum babası Abdulkadir Orman'ın adı verilen ana sınıflarının açılışına katıldı.



Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde merhum babası Abdulkadir Orman'ın adı verilen ana sınıflarının açılışını yaptı.


Fikret Orman, Beşiktaş Ereğli Derneği tarafından Ören Ortaokulunda teşrif edilen iki ana sınıfın açılışında yaptığı konuşmada, duygusal bir gün yaşadığını, ailesiyle burada olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.


Daha güzel ve büyük eğitim yuvaları yapmak istediklerini belirten Orman, "Biz Beşiktaş Kulübü olarak her sene 2-3 okul yapıyoruz, bu sene de yapacağız. Önümüzdeki 3 yıl içerisinde mensuplarımıza 30-40 okul yaptırtmak istiyoruz. Bu insanlar ve gençler bizim. Ahlaklı, hangi rengi severlerse sevsinler ülkelerine faydalı insanlar yetiştirmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.


Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu da Beşiktaş Kulübü'ne eğitime sağladığı desteklerden ötürü teşekkür etti.


İki ana sınıfının kurdelesi, Fikret Orman, annesi Nuran Orman ile Ereğli Kaymakamı Madenoğlu ve Ereğli Belediyesi Başkanı Hüseyin Uysal tarafından kesildi.


Başkan Orman ve annesi, ana sınıfı öğrencilerine çeşitli hediyeler verdi. Hatıra fotoğraf çektirdiği minik öğrencinin "Başkanım senden Ronaldo'yu istiyorum" talebini Orman, "Ben de istiyorum" diye yanıtladı. 


Fikret Orman, daha sonra  Müftü Mahallesi'nde Beşiktaş Ereğli Derneği'nin açılışını gerçekleştirdi.


AA


Geri Dön