28 / 03 / 2024

Fikret Orman: Vodafone Arena Stadı ağustosta biter!

Fikret Orman: Vodafone Arena Stadı ağustosta biter!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, inşaatı devam eden Vodafone Arena'nın önüne taş konulmaya çalışıldığını söyleyerek ateş püskürdü. Beşiktaş'ın yakasına yapışmış, olumsuzluktan beslenen insanlar var diyen Orman, stat ağustosta biter dedi...



Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, inşaatı devam eden Vodafone Arena'nın önüne taş konulmaya çalışıldığını söyleyerek ateş püskürdü. "Beşiktaş'ın yakasına yapışmış, olumsuzluktan beslenen insanlar var" diye konuşan Orman, "Özellikle Beşiktaşlıların bu stadı nasıl daha iyi bir hale getirebiliriz diye düşünmesi gerekirken; (su çıktı, yapamazlar, yetiştiremezler) diyenleri anlayamıyorum" dedi. Önümüzdeki günlerde temel atma işlemini gerçekleştireceklerini söyleyen Orman, "Bazıları konuşur, bazıları da iş yapar. Biz iş yapan tarafız. 


Ağustos ayına yetiştireceğiz. 

Stadyumun aleyhinde konuşanlar iyi niyetli değil" ifadelerini kullandı. 

Fernandes ve Almeida'nın imza konusuna değinen Orman, "Planladığımız bir bütçe var. Buna zarar vermeyiz. İki oyuncumuza da tekliflerimizi yaptık, cevap bekliyoruz. Futbolcuların alacakları saha içinde gösterdikleri performansla değerlendirilir" diye konuştu. 

Beşiktaş'ın her anlamda kurumsal bir şirket olduğunu söyleyen Başkan Orman, "Sponsorluk çalışmalarımız devam ediyor. Koç Grubu'yla futbol, hentbol ve tekerlekli sandalye takımlarımızı kapsayacak 5 senelik bir anlaşma üzerinde görüşüyoruz. Sponsorluk çalışmalarımızı artarak devam ettireceğiz" dedi. Anlaşma sağlanırsa Beşiktaş, efsane göğüs reklamı Beko'ya dönecek. 

Kartal Yuvası Mağazalan'nda yaşanan yolsuzlukla ilgili de konuşan Fikret Orman, yaşanan olayla ilgili adli mercilere başvuru yaptıklarım söyledi. Orman, eski başkan Yıldırım Demirören'in alacaklanyla ilgili olarak ise "Hukuksal olarak yapmamız gerekenler başladı" ifadelerini kullandı. 


HÜSEYİN EROĞUL/ Türkiye Gazetesi 


Geri Dön