25 / 04 / 2024

Filekssit'in marka atılımı sürüyor!

Filekssit'in marka atılımı sürüyor!

Flekssir Grup 1980 yılından günümüze modüler ofis mobilyaları ve sistemleri alanında hizmet vermeye devam ediyor. Flekssit Grup, dünya pazarında, istikrarlı performansı ile faaliyetlerini başarı ile sürdürüyor



Kurulduğu günden bugüne istikrarlı performansı, entegre üretim anlayışı ve yatırım odaklı yaklaşımları ile sektörün önde gelen kuruluşlarından olan Flekssit Grup, dünya pazarında, faaliyetlerini başarı ile sürdürüyor ve farklı faaliyet alanlarında üretim yaparken ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam etmekte. 500'ü aşkın uzman kadrosu ile 98.000 m2 alanda, ofis koltukları, ahşap ve metal mobilyalar ve ofis sistemleri olmak üzere günlük 1700 adet üretim kapasitesine sahip.


Büyük projelere imza atıyoruz


Fleksist Genel Müdürü Ahmet Kızılöz, grubun 6 şirket ve 4 fabrikaya sahip olduğunu belirtirken, 50 yıllık bir meslek geçmişi bulunduğuna atıf yaptı. "Fleksist Grup, Türkiye'de büro mobilyasıyla ilgili her şeyi üretebilen 12 bölümden oluşan entegreye sahiptir.A'dan Z'ye her şeyi kendi üretebilen tek yerdir.'' diyen Kızılöz şöyle devam etti: ''Türkiye'de 39 yerde , yurt dışında 38 ülkede hizmet etmekteyiz. 2007'de İtalya'dan Dünya Altın Kalite Ödülünü, ofis sektöründe Türkiye'ye kazandıran firmayız. Büyük bakanlıklar, devlet binaları gibi büyük çaplı projeler yapıyoruz. Örneğin; Gürcistan Adalet Sarayı, buradaki emniyet binaları, hastaneler gibi büyük projelere imza atmış ve emeği geçmiş bir firmayız. Bülent Arınç dahil, Fleksist referansıyım diyebiliyor diyebiliyor.'' dedi.


Yeni Akit/İSMOB Eki


Geri Dön