29 / 03 / 2024

Filli Boya, En Güzel Mekan fotoğraf yarışması yapıyor!

Filli Boya, En Güzel Mekan fotoğraf yarışması yapıyor!

 Türk boya sektörünün lideri Filli Boyanın, fotoğrafa ilgi duyan herkesin katılabileceği  En Güzel Mekan fotoğraf yarışması başlıyor...  



 Fotoğraf sanatına katkıda bulunmayı ve fotoğrafa ilgi duyanları teşvik etmeyi amaçlayan; profesyonel ya da amatör, fotoğraf sanatına ilgi duyan herkesin katılabileceği yarışmaya başvurular 01 Şubat 2011 15 Nisan 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 

En Güzel Salon En Güzel Yatak Odası ve En Güzel Çocuk Odası olarak 3 bölümden oluşan yarışmaya fotoğraf severler en fazla 3 eserle başvuruda bulunabiliyor.

Yarışmaya katılan eserlerin Filli Boya web sayfasından puanlandırılacağı, kıyasıya çekişmenin yaşanacağı Filli Boyanın En Güzel Mekn fotoğraf yarışması sonunda
1.ye 5.000 TL, 2.ye 3.000 TL, 3. ye 1.000 TL para ödülü ve birçok sürpriz ödül verilecek.

Filli Boya En Güzel Mekn Fotoğraf Yarışmasına katılım [email protected] mail adresine veya aşağıda belirtilen başvuru adresine yapılabiliyor. Ayrıca yarışma ile ilgili detaylı bilgiye ve katılım koşullarına www.filliboya.com.tr adresinden ve 444 1 222 numaralı Filli Boya Çağrı Merkezinden kolaylıkla ulaşılabiliyor.

Filli Boya En Güzel Mekan Fotoğraf Yarışması sonuçları www.filliboya.com.tr ve  http://www.betek.com.tr/tr/colorexpress/index.aspx web sitesinde 06 Mayıs 2011 tarihinde duyurulacak.

 


Geri Dön