18 / 04 / 2024

Filli Boya Genel Müdür Yardımcısı Faruk Akın, motosiklet kazasında yaşamını yitirdi

Filli Boya Genel Müdür Yardımcısı Faruk Akın, motosiklet kazasında yaşamını yitirdi

Filli Boya Genel Müdür Yardımcısı Faruk Akın, Şile yolunda geçirdiği motosiklet kazasında yaşamını yitirdi



Filli Boya'nın Genel Müdür Yardımcısı Faruk Akın, arkadaşlarıyla gezmeye gittiği Şile'de motosikletiyle bir TIR'ın altına girdi. Olay yerinde feci şekilde can veren Akın, dün gözyaşları içinde toprağa verildi. 41 yaşındaki Akın, önceki gün kendisi gibi motosiklet tutkunu olan arkadaşlarıyla Şile'ye gezmeye gitti. 4 motosiklet ile gün boyu gezen grup, akşamüzeri dönüş için yola çıktı. En önde yol alan Akın, virajı alamayıp karşı şeride geçince bir TIR'a çarptı.
Arkadaşlarının gözü önünde ölüme giden Akın, dün Sarıyer'deki Fatih Sultan Mehmet Camii'nde ikindi namazına müteakip kılman cenaze namazının ardından Hasdal Mezarlığı'na defnedildi. Eşi Berna Akın, "Bizi bıraktın" diye gözyaşı dökerken 8 yaşındaki kızı Cemre de güçlükle teselli edildi.

ŞEKERİ DÜŞMÜŞ, İKİ İLAÇ İÇMİŞ
Akın'm arkadaşı Murat Azak, tanık olduğu acıyı şöyle anlattı:
"Cumartesi günü 4 motorla Şile'ye gittik. Dönüş yolunda mola verdik. Bu sırada arkadaşlar, Faruk'un 2 ilaç içtiğini görmüş. 'Şekerim düştü' diyerek de bir parça ekmek istemiş. Çok hızlı değildi, zaten hızlı kullanmayı sevmezdi. 60-70 kilometre hızla girdiğimiz virajı alamadı karşı şeride geçti. 10 yıllık motorcuydu, iki ay önce bizim grubumuz 'Ağıır Abiler'e katılmıştı."

Müslim SARIYAR/Gazete Habertürk

 


Geri Dön