26 / 04 / 2024

Filli Boya, özel renk önerileri hazırladı!

Filli Boya, özel renk önerileri hazırladı!

Filli Boya'dan yapılan açıklamada firmanın renk yelpazesinde yer alan renkler olan kırık beyaz, lületaşı, kumru, bademi renkleriyle bahar tazeliğinin tadının çıkarılabileceği ifade edildi...



Soğuk havaların yavaş yavaş etkisini yitirmeye başlaması üzerine Filli Boya, kışın kasvetli ruhunu dağıtarak baharın tazeleyiciliğini etkin hale getirmek üzere özel renk önerileri hazırladı. Filli Boya'dan yapılan açıklamada firmanın renk yelpazesinde yer alan renkler olan kırık beyaz, lületaşı, kumru, bademi renkleriyle bahar tazeliğinin tadının çıkarılabileceği ifade edildi. Açıklamada yaşam enerjisi veren renkler ise çöl kumu, balmumu, badem beji, kayısı çiçeği, vanilya, bal buğu ve pudra kahve renkleri olarak dile getirildi.
Firmanın sıcak yaz günlerine hazırlık açısından önerisi ise, buzul, çağla, limoni yeşil, bahar tozu, limoni renkleri oldu. Filli Boya'nın güneşin tüm etkilerine açık olan ve onu duvarlarında her zaman yaşamak isteyenler açısından önerdiği renkler ise açık başak, ıhlamur, güneş, buğday ve açık krem. Tercihini sakinlik ve huzurdan yana belirleyenler için önerilen renkler ise yıldız, bebek mavi, açık mavi ve oasis renkleri oldu.


Geri Dön