29 / 03 / 2024

Filli Boya renkleri modaya ilham verdi!

Filli Boya renkleri modaya ilham verdi!

Coloration projesiyle uzun zamandır ülkemizin renk trendlerini belirleyen Filli Boya, moda tasarımcısı - trendsetter Ümit Ünal ile yaşam alanlarının renklerini bu kez kostümlere taşıyarak yine bir ilke imza attı.



Filli Boya’nın Uluslararası Renk Komisyonu (ICC) Türkiye temsilcisi Ümit Ünal ile birlikte belirlediği Coloration koleksiyonu bu kez modaya referans oldu. Filli Boya geleceğin renklerini ve trendlerini kullanıcılara sunarken belirledikleri konseptlerin yaşamın her alanında kullanılabileceğini gösterdi. “Kıyafetler de insanların dış cepheleridir.” söylemiyle kostümlere taşıyan Ümit Ünal, tasarım hayatında ilk kez renk kullandı.


Moda fotoğrafçısı Barış Aktınmaz’ın Filli Boya için fotoğrafladığı bu özel kozmik renkli koleksiyon, Türkiye’nin yeni top modeli Fidan Martinoviç ve Brezilyalı model Lucas Kittel’in modelliği ile gerçekleşti.


Duvar Renkleri Kostümlere, Kostümler Dünya Kentlerine Taşınıyor


Coloration’ın “Kozmik Renkler” konseptine ait; gri mavi, yıldız tozu, küllü pembe, telkari, siyah mercan renklerinin kullanılarak oluşturulan kıyafetler, Ümit Ünal’ın dünya tanıtımının ilk ayağı olan PARIS TRANOİ organizasyonuyla dünya kentlerine ulaştı.


Bu özel koleksiyon, PARİS CARROUSEL DU LOUVRE müzesinde ilk kez sergilendi. Bu renkli koleksiyon şimdiden; İngiltere, İsviçre, Almanya, Japonya‘dan büyük beğeni toplayarak toplam 40 ülkede ilgi görmeye başladı.


ICC’nin desteğiyle hayata geçirilen Filli Boya Coloration projesi, ülkemizde de tekstil, moda, mimari başta olmak üzere pek çok disipline ve akıma renk referansı olmaya devam ediyor.



Geri Dön