28 / 03 / 2024

Filli Boya, Renxmatik sistemi ile kişiye özel üretim sağlıyor!

Filli Boya, Renxmatik sistemi ile kişiye özel üretim sağlıyor!

Filli Boya, Renxmatik sistemi ile yeni bir dönemi başlatıyor. Fiili Boya Renxmatik Sistemi'nin insan gözünün algılayabildiği tüm renkleri eksiksiz ve kesin olarak tanımlayabildiğini belirtti.



Fiili Boya Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Müdürü Selda Uzun, kişiye özel ve sınırsız renk ürettiklerini kaydetti. Enxmatik sistemi ile bir kumaş, kağıt, perde ya da favori bir eşyanın renginin iki saniye içind elde edilebileceğine dikkat çeken Uzun, "Mimarlar, tasarımcüar, boya ustaları ve yaşam alanlarının dekorasyonuna, renklerine özen gösteren herkes bu sistem sayesinde mekanlarda renk kullanım seçeneklerini artırarak özgün yaşam alanları oluşturab iliyor" dedi. 




Fiili Boya'nın trend yaratacak yeni renk tonlarını deneyen kullanıcıların, Renxmatik ile daha farklı renk seçimleri yapabileceğini kaydeden Selda Uzun, "Hazır renk kartelalarından renk seçmenin yanı sıra, kişiye özel beğenilere de imkan tanıyan Renxmatik sistemi, yeni renk tonlarında renk kullanımını teşvik ederek yaşam alanlarına ilham verecek" diye konuştu. Remonatik'in dekorasyona dair kişisel zevklerin ayrımından esinlenerek hayata geçirildiğini ifade eden Uzun, artık sadece bir mekânın dekorasyon ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik değü, daha bireysel renk çözümleri sunmaya odaklandıklarını kaydetti. Uzun, bayilerinin Türkiye'de 2 bine yakın noktada konumlandırıldığını belirtti. 




Firmanın kuruluşu ile ilgili de bilgiler veren Selda Uzun, "1988 yüından beri inşaat malzemeleri sektöründe hizmet veriyoruz. 1993 yılında inşaat boyları alanında Avrupa'nın tanınmış markası Caparol ile teknolojik işbirliği yaparak, Fiili Boya markası adı altında Avrupa'nın teknolojik zenginliğini Türkiye'ye taşıdık" şeklinde konuştu. 152 bin metrekarelik tesislerde hizmet verdiklerini kaydeden Uzun, yaklaşık bin 300 profesyonel çalışanıyla faaliyet gösterdiklerini söyledi.Selda Uzun, bugüne kadar Türkiye boya sektörüne yeni ürünler kazandırdıklarını ve kazandırmaya devam ettiklerini aktardı.



Dünya


Geri Dön