28 / 03 / 2024

Filli Boya: Yeni yılın renkleri daha elegan tonlar!

Filli Boya: Yeni yılın renkleri daha elegan tonlar!

En trend renkleri yaşam alanlarına taşıyan Filli Boya, 2016 yılında da bu alandaki öncülüğünü sürdürüyor.Filli Boya, yeni yılın renklerinin daha elegan kullanımları beraberinde getireceğinin altını çiziyor.



Filli Boya, yaşam alanlarını en trend renklerle dekore etmek isteyenlere rehberlik ederek 2016 yılının elegan tonlarına dikkat çekiyor. Trendsetter kimliği ve Renxmatik sistemiyle renk kavramına yeni bir boyut kazandıran Filli Boya, yeni yılın renklerinin daha elegan kullanımları beraberinde getireceğinin altını çiziyor.


Selda Uzun ”Yeni yılda daha elegan tonlar bizleri bekliyor."

Filli Boya Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Müdürü Selda Uzun, yaratıcısı oldukları Coloration projesinin geleceğin çok özel tonlarını içinde barındırdığına dikkat çekiyor. Coloration ile trend belirlemeye, yaratmaya ya da var olanı çok önceden yakalamaya çalıştıklarını söyleyen Uzun, koleksiyonda tasarımı estetikle birleştiren elegan tonlar olduğunu söylüyor. Bu yeni dönemde; bronz, acı kahve-yeşil tonlar kuzeye bakan mekanlara sıcaklık katarken, sedefin parlaklığı, kuğu beyazı, derin griler, vizon ve frozen tonları güneye bakan mekanlara daha dingin bir hava katacak. Coloration serisinden Krater, Kum Rüzgarı, Gri Mavi ve Vizon renkleri duvarlarda yerini alıyor.


Elegan Renklerin 2016’da Kullanım Alanları

Tasarımı estetikle buluşturma anlayışı, elagan yaklaşımlarla tasarlanan mekânların renklerinin belirlenmesinde önemli bir rol oynuyor. Tasarımın iyice vurgulanması istenen mekânlar olan stüdyolar, salon, loft mekânlar, showroom, geniş mağaza duvarları ve galeriler bu yaklaşımdan en çok faydalanacak yerler olarak öngörülüyor.


Coloration 2016 Renklerine Yaşam Alanlarında Eşlik Edebilecek Ürünler

Coloration 2016 renkleriyle birlikte kullanılacak ürünler uyumlu bir şekilde elegan ve fütüristik dönemlerden alıntı yapıyor. Bu yeni yılda önemli olan elegan seçimler ile geleceğin sentezini yakalayabilmektir. Modern ile rustik tarihi nazik bir şekilde bir araya getiren heykeller, kupalar, battaniyeler, biblolar kişiyi zamansız mekânlarda yolculuğa çıkarıyor.


Geleceğin renklerini yakından tanımak, yaşam alanlarınızı geleceğin renkleriyle dekore etmek ve daha detaylı bilgi almak istiyorsanız tıklayın…


Geri Dön