28 / 03 / 2024

Filli Boya'dan Mimar Benim uygulaması!

Filli Boya'dan Mimar Benim uygulaması!

FİLLİ Boya’nın mobil uygulaması ‘Mimar Benim’, kullanıcılara yaşadıkları yerin mimarı olma imkânı sunuyor.Mimar benim web versiyonunda bulunan ‘Renk Avcısı’ uygulaması, yaşam alanlarına sınırsız renk anlayışı getiriyor.



Uygulama, son teknoloji fonksiyonları, trend renk ve kartelaları ile yaşam alanlarını boyatmadan önce gerçeğe en yakın haliyle görmeyi sağlıyor. Yayınlandığı 2012 yılından bu yana 80 bini aşkın indirilme sayısına ulaşan ‘Mimar Benim’, Apple tarafından ‘En İyi 10 Türk Uygulama’ arasında gösterildi. Mimar Benim’in mobil uygulaması dışında web sitesi versiyonu da bulunuyor. Mimar benim web versiyonunda bulunan ‘Renk Avcısı’ uygulaması, yaşam alanlarına sınırsız renk anlayışı getiriyor. Bu uygulama ile beğendiğiniz bir tablo, manzara ya da beğendiğiniz bir fotoğrafın içinde yer alan tüm renkleri kısa sürede öğrenip, kendi renk kartelanızı oluşturabilirsiniz. 


HAYATI KOLAYLAŞIYOR

Konu özelinde açıklamada bulunan Filli Boya Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Müdürü Selda Uzun,“Dijital dünyadaki çalışmalarımızı Filli Boya’nın yenilikçi ve öncü marka kimliği doğrultusunda belli bir strateji dahilinde devam ettiriyoruz. Bugüne kadar kullanıcılarımızın hayatını kolaylaştıracak, onları geleceğin trendleriyle tanıştıracak birçok başarılı ve ödüllü dijital uygulamaya imza attık” diye konuştu.


KİŞİYE ÖZEL ÜRETİM

Filli Boya, geliştirdiği Renxmatik sistemi ile de farklı kimliklere, bakış açılarına ve zevklere seslenen renkleri yaşam alanlarına taşıyor. Tasarımı estetikle birleştiren bu sistem, insan gözünün algılayabildiği tüm renkleri eksiksiz ve kesin olarak tanımlayarak kişiye özel, sınırsız renk üretiyor. Filli Boya Renxmatik Sistemi Renxmatik sistemi ile bir kumaş, kağıt, perde ya da favori bir eşyanın rengi 2 saniye gibi kısa bir sürede elde edilebiliyor. 


Filli Boya’nın yeni renk tonlarını deneyen kullanıcıların, Renxmatik ile daha cesur renk seçimleri yaptığı belirten yetkililer, “Hazır renk kartelalarından renk seçmenin yanı sıra, kişiye özel beğenilere de imkân tanıyan Renxmatik sistemi, yeni renk tonlarında renk kullanımını teşvik ederek yaşam alanlarına ilham veriyor” dedi. Türkiye’de 2 bine yakın noktada Renxmatik bayisi bulunuyor.


Hürriyet 


Geri Dön