20 / 04 / 2024

Filli Boya’nın, Coloration 2013-2014 koleksiyonunda en çok tercih edilen renkler!

Filli Boya’nın, Coloration 2013-2014 koleksiyonunda en çok tercih edilen renkler!

Filli Boya’nın, Coloration 2013- 2014 koleksiyonunda yer alan renkleri online olarak kombinleme imkanı sunduğu bukombin.com’da, koleksiyonun en çok beğenilen ve tercih edilen renkler belirlendi...



Filli Boya’nın, Coloration 2013-2014 koleksiyonunda yer alan renkleri online olarak kombinleme imkanı sunduğu bukombin.com’da, koleksiyonun en çok beğenilen ve tercih edilen renkler belirlendi.


Ülkemizin renk otoritesi, renk trendlerinin öncüsü Filli Boya’nın Bukombin.com’da yer alan Coloration koleksiyonu renklerinden son 1 yılda toplam 67.065 kombin gerçekleştirildi. Sanal duvarları kombinlerken en çok tercih ettiği 15 rengi de belirleyen kullanıcılar, aynı zamanda kendi yaşam alanlarının mimarı olma ayrıcalığını yaşadı.


Moda tasarımcısı ve trendsetter Ümit Ünal’ın oluşturduğu koleksiyon ile geleceğin renklerini kombinleyen kullanıcılar, en son trend renkleri yaşam alanlarına taşımadan önce duvarların nasıl bir görünüme sahip olacağını da önceden görme imkanı buluyor.


2013-14 yıllarında ziyaretçi trafiği en yüksek ve kadınlar arasında en popüler site olan bukombin.com’da gerçekleştirilen bu çalışma, kullanıcıların renk eğilimlerini belirlemede önemli bir anket niteliği taşıyor.


Filli Boya’nın 2014 Mart ayında lansmanını gerçekleştirdiği Coloration 2015-16 renk trendleri koleksiyonu bukombin.com’daki yerini çok kısa bir zamanda alacak. Gelecek iki yılın renk trendlerini bukombin.com kullanıcıları ile buluşturacak çalışma kombinlerde geleceği yakalama imkanı sağlayacak.




Geri Dön