26 / 04 / 2024

Filli Boya’nın son reklam filmi büyük ilgi görüyor!

Filli Boya’nın son reklam filmi büyük ilgi görüyor!

Filli Boya’nın Ali Taran imzalı son reklam filmi “Hayattan Rengi Alın, Geri Neyi Kalır Ki!”, yayına girdiği anda en çok ilgi gören iletişim kampanyası oldu



Türk Boya Sektörünün lideri Filli Boya, Ali Taran imzalı yeni reklam kampanyasında, yine Türkiye’nin en beğenilen ünlülerini bir araya getirdi.


Fahir Atakoğlu’nun piyano performansı ve büyük bir orkestra eşliğinde her ünlünün ayrı ayrı filmin cıngılını seslendirdiği  “Hayattan Rengi Alın, Geri Neyi Kalır ki?” reklam filmi, çeşitli versiyonlarla izleyiciye sunuluyor. Ünlüler reklam cıngılını en güzel şekilde seslendirmeye çalışırken, bu karelerden de sempatik ve eğlenceli bir reklam filmi ortaya çıkıyor.



Sosyal Medyanın Da En Çok Konuşulan Boya Markası


“Hayattan Rengi Alın, Geri Neyi Kalır ki?” ekranlarda yerini alır almaz Twitter’da Dünya ve Türkiye gündeminde Trending Topic olan Filli Boya, kısa sürede binlerce kullanıcıdan olumlu yorumlar alarak en çok konuşulanlar arasına girdi.


İletişim çalışmalarının hedef kitle ve marka arasında bir önemli bir bağ oluşturduğunu düşünen Filli Boya, gelecek dönemlerde de bu alandaki faaliyetlerini sürdürerek, ürün ve hizmetleriyle sektördeki öncülüğünü devam ettirmeyi hedefliyor.


Geri Dön