19 / 03 / 2024

Finans Merkezi’nin hizmet binası TOKİ’den!

Finans Merkezi’nin hizmet binası TOKİ’den!

Finans Merkezi’nin hizmet binası TOKİ’den geliyor. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK), İstanbul ili Ümraniye ilçesinde kurulacak Uluslararası Finans Merkezi’nde hizmet binası inşa edecek.



TOKİ, İstanbul’un Ümraniye ilçesinde kurulacak Uluslararası Finans Merkezi’nde inşa edeceği kamu kurumlarının hizmet binalarının ihalelerini gerçekleştiriyor. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu hizmet binası ihalesini 26 Ağustos 2014’te gerçekleştiren TOKİ, Uluslararası Finans Merkezi’nde Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) için inşa edeceği hizmet binasının ihale tarihini de belirledi. TOKİ, 3328 ada 8 no’lu parsele inşa edilecek SPK binası ihalesini 14 Ekim 2014’de düzenleyecek.


SPK hizmet binası ihalesi; Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Satış, Devir, İntikal, Kiraya Verme, Trampa, Sınırlı Ayni Hak Tesisi ve Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale Yönetmeliği kapsamında yapılacak.


İhale uluslararası bir ihale olmamakla birlikte yerli ve yabancı inşaat firmalarına ve bunların kendi aralarında ya da finans kuruluşlarıyla yapacakları ortak girişimlere de açık olacak.


İhale için başvuracak istekliler, ihale dosyası ve eklerini, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın İstanbul Hizmet Binası’nın bulunduğu Halkalı Atakent Mah. 221. Sok. No:5 Halkalı / Küçükçekmece - İstanbul adresinden 09.00 - 18.00 saatleri arasında, 500 lira yatırarak satın alabilecekler.


Teklif dosyaları en geç 14 Ekim 2014 tarih ve saat 15:00’e kadar sıra numaralı alındılar karşılığında  TOKİ  İstanbul Hizmet Binası’nda İhale Komisyonu Başkanlığı’na elden teslim edilecek. Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilecek. Posta ile gönderilecek tekliflerin ihale saatine kadar İdareye ulaşması şartı bulunuyor.


Teklifler 14 Ekim 2014 tarihinde, saat 15:00’de istekliler huzurunda İhale Komisyonu tarafından açılacak. Değerlendirme sonucu uygun görülecek istekliler yazı ile ikinci oturuma davet edilecek.


Akşam


Geri Dön