26 / 04 / 2024

Finansbank'tan mortgage sitesi www.mortgagekolay.com.tr!

Finansbank'tan mortgage sitesi www.mortgagekolay.com.tr!

Finansbank, ev sahibi olmak isteyenler için kurduğu www.mortgagekolay.com.tr ile tüm süreçlerde tek bir noktadan hizmet alma imknı sunuyor



Finansbank, ev sahibi olmak isteyenler için kurduğu www.mortgagekolay.com.tr ile tüm süreçlerde tek bir noktadan hizmet alma imknı sunuyor.
Daha önce uygulamaya başladıkları MortgageKolay ürünleriyle ev sahibi olmak isteyenlere destek olduklarını belirten Finansbank Kitle Bankacılığı Grup Yöneticisi Enis Kurtoğlu, sistemi, üç aşamada işlettiklerini ifade etti. Kurtoğlu, şöyle konuştu, Kullanıcılara, ev arama aşamasında Türkiyenin en büyük online satılık konut databaselerinden birini sunarak ev aramalarını kolaylaştırıyor ve anlaşmalı olduğumuz projeleri topluca gösterebiliyoruz. İkinci aşamada site üzerinden satın almayı planladıkları konutun piyasa değerleri hakkında bilgi  veriyoruz. www.eviminfiyatı.com uzmanlığında, ücretsiz olarak sunulan online hizmet ile konut için girilen parametrelere göre referans bir değer belirlenebiliyor dedi.

Son adımın ise daha çok finansal kısmı oluşturduğunu dile getiren Kurtoğlu, Konuta göre istenilen özelliklerde kredi bulmaktan, kredi miktarı hesaplamaya ve özel kampanyalara kadar tüm bilgilere ulaşabiliyor. Renkli ve kolay erişimi olan menüleri sayesinde kullanıcılara rahat bir ortam sunan sistem, konut kredisi almak isteyenlerin başvurularını o anda site üzerinden alabiliyor diye konuştu.


Geri Dön