26 / 04 / 2024

Finanskent İMKB ve piyasa kulislerine ev sahipliği yapacak!

Finanskent İMKB ve piyasa kulislerine ev sahipliği yapacak!

Türkiye finans piyasalarının ve İMKB'nin kulisi Finanskent'e taşınıyor



Türkiye finans piyasalarının ve İMKB'nin kulisi Finanskent'e taşınıyor. Projede fiyatlar 239 bin lira ile 565 bin TL aralığından satılıyor.
Türkiye finans piyasalarının ve İMKB'nin kulisi Finanskent'e taşınıyor. Hasdal'da TEM otoyolunun kenarında yükselen  Kiptaş  projelerinden Finanskent'te 7 blok be villalar olmak üzere toplam 899 konut bulunuyor. 350 İMKB mensubunun daire sahibi olduğu Finanskent, Maslak-Levent hattına ve İMKB'nin bulunduğu İstinye'ye yakınlığı ve kolay ulaşımıyla dikkat çekiyor. Finans dünyasından isimlerin yanı sıra spor ve sanat camiasından da birçok ismin ev sahibi olduğu Finanskent, Metrobüs Ulaşım Hattı, Yeşilvadi Konakları ve Bakırköy Adliyesi gibi projelerde imzası bulunan Kalyon İnşaat tarafından inşa ediliyor.
Finanskent'te yaşamın Temmuz 2011'de başlaması öngörülüyor. Finanskent'te 10 farklı tipte daireler yer alıyor. Projede, 37 katlı iki blokta 432 daire, 23, 25 ve 27 katlı üç blokta 276 daire, 21 ve 23 katlı 2 blokta 156 daire nin bulunduğu projede ayrıca 4 katlı villalar yer alıyor. Konutlar 85 ile 295 metrekare arasında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçeneklerinden oluşuyor.

Yüzde 10 peşinata 1 yıl ödeme yok

Finanskent'te Kalyon İnşaat'ın yaptığı kampanya ile yüzde 10 peşin ödeyerek ve 1 yıl ödeme yapmadan, düşük faiz oranlarıyla daire sahibi olunabiliyor. Ayrıca KİPTAŞ'ın sunduğu kampanyadan da faydalanarak, yüzde 20 peşin ödemeli 12 ay vade farksız ya da yüzde 40 peşin ödemeli 18 ay vade farksız taksit seçeneklerinden de Satıyararlanılabiliyor.
Satışların başlamasından bu yana yatırımcısına yüzde 25 kazandıran Finanskent projesi, hem şehrin merkezinde olması, hem de iki yıl içinde eğitime başlayacak olan Bezm-i Alem Vakıf Üniversitesi'ne komşu olması sebebiyle, yatırım amaçlı konut almayı düşünenlerin de tercihi oluyor.
Sabah Emlak 


Geri Dön