04 / 05 / 2024

Finanspark bayram sonrası satışa çıkıyor!

Finanspark bayram sonrası satışa çıkıyor!

Sarp Group, Batı Ataşehirde inşa edeceği Finanspark projesi için düğmeye bastı. Finansparkın bayramdan sonra görücüye çıkarılması planlanıyor. Projenin metrekare satış fiyatları  henüz belirlenmedi



Sarp Group, yeni bir projeye adım atıyor. Batı Ataşehirde yer alacak proje; Finanspark ismi ile yükselecek.  Finansparkın bayramdan sonra satışa sunulması planlanıyor.

Finanspark projesi üç bloktan meydana geliyor. Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin yer alacağı Finanspark projesinde konutların büyüklükleri henüz belirlenmedi. Finanspark projesinde blokların biri otel, biri home ofis, diğeri de rezidans bloğu olacak şekilde tasarlandı. Rezidansların altında da dükkanlar bulunacak.

Finanspark projesinde teslimler 3 yıl sonra yapılacak ve projede yaşam başlayacak. 180 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan Finans Park projesi Merkez Bankası arazisine komşu olarak yükselecek. FinansParkta 5 yıldızlı bir otel de bulunacak. Finans Park projesi 41 kat+6 kat bodrum olmak üzere 47 kat halinde yükseliyor.

0216 325 58 00 20 21
http://www.sarpgroup.com/


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön