29 / 03 / 2024

Finike Çocuk ve Gençlik Evi yükseliyor!

Finike Çocuk ve Gençlik Evi yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Finike ilçesinin en büyük ihtiyaçlardan birini karşılamak üzere hayata geçirdiği Finike Çocuk ve Gençlik Evi’nin inşaatı hızla devam ediyor.




Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin eğitime desteği son sürat devam ediyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Finikelilere sözünü verdiği, ilçenin öğrenci yurdu sorununa çözüm amacıyla inşaatına başlanan Finike Çocuk ve Gençlik Evi Sosyal Tesisi, hızla devam ediyor. 5 katlı olacak tesisin son katının beton dökümü yapılıyor. Projenin 2018 yılı başında tamamlanması hedefleniyor.

ÖĞRENCİLER İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike Çocuk ve Gençlik Evi Sosyal Tesisi 85 oda ve 170 kişi kapasiteye sahip. Öğrenci yurdunun modern binasında öğrencilerin kullanımına uygun olarak oyun salonu, fitness salonu, tv ve eğlence odaları, internet ve çalışma odaları bulunuyor. Öğrencilerin konforu için her şeyin düşünüldüğü yurtta ayrıca 210 kişilik konferans salonu, 216 kişilik yemekhane, engelli asansörü, fuaye alanı, mescit, çok amaçlı salon ve kat ofisleri de mevcut.



Antalya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön