24 / 04 / 2024

Finike marka kent olacak!

Finike marka kent olacak!

Finike’de ‘hayal’ denen projeler hayata geçirilmeye başlandı. Başkan Sarıoğlu hizmette kendi rekorlarını kırdıklarını söyledi.



Batı Antalya'nın portakalı ile meşhur ilçesi Finike, yıllardır hayal olarak gördüğü hizmetleri 30 Mart 2014 yerel seçimlerinden sonra hızla almaya başladı. Kökleşmiş birçok problemin çözüme ulaştığı 2 yıl içerisinde ilçesi için yaklaşık 120 milyon lira tutarında yatırım alan AK Partili Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, "Yerel seçimler öncesinde vatandaşlarımıza ilçemizin sorunlarını çözeceğimize dair söz verdik. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren bunları gerçekleştirmek için durmadan, dinlenmeden çalıştık ve meyvelerini 2016 yılı başlarında almaya başladık" dedi.


HİZMETTE REKOR KIRILDI

19 ilçe arasında ilk toptancı halini Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile yapmış oldukları çalışmalar neticesinde Finike'ye kazandırdıklarını ifade eden Başkan Sarıoğlu, "Okullaşma oranında Antalya'da son sıralarda olan Finike, iki yılda ilçemize kazandırdığımız üç okul ile ilk sıraları zorlar hale gelmiştir. Yeni modern binasının inşaatı tamamlanmak üzere olan, merpen altı hizmet veren adliyemiz tarih oldu. Her mahalleye ve okullarımızın bahçelerine yaptığımız çocuk parkları, ilçe merkezine yaptığımız masal parkımız Finikemizin çehresini değiştirdi. Yapımını tamamladığımız eski belediye binamızın restorasyonu ile ilçemizin artık bir kent müzesi var. Yakın zamanda ihalesi yapılacak olan Finike Devlet Hastanemiz, yapımı devam eden köprüler, yollar, kapalı sulama sistemi ve alt yapı çalışmalarımız ile bir hizmet rekoruna imza attık. Hizmet süremizin geri kalan kısmında da kendi rekorumuzu geliştirerek ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.


Geri Dön