29 / 03 / 2024

Finike’ye 3 yılda 172 milyonluk yatırım!

Finike’ye 3 yılda 172 milyonluk yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Finike’ye 3 yılda 172 milyonluk yatırım kazandırdıklarını belirtti.




Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike’de iftar sofrası kurdu. İftar yemeğine Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya Milletvekilleri Gökçen Özdoğan Enç, Atay Uslu, Finike Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu da katıldı.


Finike'ye yapılan yatırımlarla ilgili açıklamalar yapan  Başkan Türel, “Buraya bundan birkaç sene önce geldiğimde adliye binası, hastane binası konuşuluyordu. Şimdi bu inşaatlar çıkınca acaba bu projeler hayal diyenler bu mübarek gecede bir vicdan muhasebesi yaparlar mı? Bunlar Finike’de yapılmaz diyenler inşallah bir nefis muhasebesine kendilerini bu mübarek gecede çekerler. Biz sizin için çalışıyoruz işte belediye olarak yaptıklarımız ortada. Finike öğrenci yurdumuz bugün 5 yıldızlı bir otel niteliğinde yükseldi kısa bir süre sonra inşallah açılışını yapmış olacağız” diye konuştu.


Toptancı haline de değinen Türel, “Onun da büyük bir bölümü tamamlandı. Finike’nin en büyük hayaliydi şimdi bu da gerçekleşiyor. Mezbaha projemizi hizmete açtık hem Finike’mize hem Kumluca’mıza hijyenik en çağdaş mezbaha artık hizmet verecek. 3 bin ton kapasiteli soğuk hava deposu yapıyoruz” dedi.


Antalya Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön