19 / 04 / 2024

First Class Gayrimenkul kalite çıtasını yükseltti!

First Class Gayrimenkul kalite çıtasını yükseltti!

Gayrimenkul Danışmanlığı sektöründe örnek uygulamalara imza atan First Class Trust Union, kalite çıtasını yükseltmek ve sektöre farklı yaklaşımlar getirmek amacıyla gerçekleştirdiği kurum içi eğitimlere bir yenisini ekledi.



Gayrimenkul Danışmanlığı sektöründe örnek uygulamalara imza atan First Class Trust Union, kalite çıtasını yükseltmek ve sektöre farklı yaklaşımlar getirmek amacıyla gerçekleştirdiği kurum içi eğitimlere bir yenisini ekledi. First Class Trust Union Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay'ın, First Class Akademi adı altında şirket eğitim merkezinde gerçekleştirdiği sunumda, sektördeki yenilikler ve dikkat edilmesi gereken noktalar masaya yatırıldı.Eğitim kapsamında, First Class Gayrimenkul Danışmanlığı bünyesinde hizmet veren proje satış danışmanları, kiralama departmanı ve gayrimenkul danışmanlarından oluşan 20 kişilik ekibe, motivasyon artırma, tanıtım faaliyetleri, müşteri ilişkileri, portföy toplama ve pazarlama stratejilerini kapsayan ayrıntılı bilgiler verildi.


Kurum içi eğitimlerin bilgi ve deneyim paylaşımı açısından çok önemli olduğunu belirten Gülçin Okay şunları söyledi: “Bu işin en önemli sırrı, sabırla çalışmaktır. Bir süre sonra aranan kişi olmaya başlayacaksınız. İstikrarlı olarak yeni insanlarla tanışın. Kendi bölgenizi çok iyi tanıyın ve analiz edin. Mutlaka soru sorun. İnsanları iyi dinleyin, beklentilerini anlamaya çalışın. Doğru hizmet için, iyi tespitler yapabilmek şarttır. Kendi bölgenizdeki fiyat ve konutları inceleyerek mutlaka bölge analizi yapın”


SEKTÖRDE İSTİKRARLI BÜYÜYOR


Alsancak, Bornova, Bayraklı, Gaziemir ve Karşıyaka ofisleriyle sektörde büyümeye devam ettiklerini kaydeden Gülçin Okay, önümüzdeki dönemde İzmir'in gelişen bölgeleri konumundaki Güzelbahçe ve Harmandalı'da iki ofis daha açma hazırlığı yaptıklarını söyledi.


First Class Gayrimenkul Danışmanlığı olarak müteahhit firmalara bölge - müşteri analizinden başlayarak çok geniş bir yelpazede hizmet sunduklarını belirten Okay, “Arazi alımı, konsept proje oluşturma ve fiyatlandırmanın yanı sıra; medya planlamadan proje satış ekibi kurmaya, CRM sistemi ile müşteri takibinden daire teslimlerine kadar tüm süreçlerde müşterilerimizin yanındayız. Bina yönetimi ve 2'nci el satış - kiralama çalışmalarını da şirket bünyemizde sunuyoruz” ifadesini kullandı.


Milliyet Ege


Geri Dön