16 / 04 / 2024

Fisko indirim marketleri tuttu mağaza sayısı ikiye katlanacak!

 Fisko indirim marketleri tuttu mağaza sayısı ikiye katlanacak!

Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği'nin (FİSKOBİRLİK) 'Fisko' adı altında Karadeniz Bölgesi'nde açtığı indirim marketleri, bölge halkından büyük rağbet görüyor



FİSKOBİRLİK iştiraklerinden FİSKOMAR AŞ Genel Müdürü Hüseyin Yağlıdere, 'Fisko' markasıyla açtıkları discount tarzı marketlerin bölge halkı tarafından kısa sürede benimsendiğini söyledi. Yağlıdere, "Fisko markası Karadeniz halkının desteğiyle kısa sürede sektörde bölgenin en güçlü markası haline gelecektir." dedi. Yağlıdere, Fisko'nun büyüme hamlesini hızla sürdürdüğünü belirterek, "2012 yılında 50 mağaza hedefine ulaşmayı planlıyoruz. Giresun'da açtığımız son mağaza ile şube sayımız 22'ye çıktı." diye konuştu. Yağlıdere, yaklaşık bir yıl önce discaunt (indirim) tarzı mağazacılığa döndüklerini ve Fisko adı altında sektörde yer aldıklarını kaydederek şöyle konuştu: "Şu an için sadece fındığın yetiştirildiği Karadeniz Bölgesi'ne öncelik ve ağırlık veriyoruz. Hedefimiz, bu yıl içerisinde 50 mağaza sayısına ulaşmak. Yeni bölgelerde şube açma planlarımız var. Bunları da sırayla hizmete sokuyoruz."


Karadeniz Bölgesi'nde açtıkları discount tarzı mağazaların bölge halkı tarafından kısa sürede benimsendiğini anlatan Yağlıdere, "Sektörde yeni bir marka olmamıza rağmen Karadeniz halkı Fisko markasına sahip çıktı. Mağazalarımızı açtığımız bölgelerde mağazalarımıza büyük ilgi gösteriliyor. Bu da bizi gelecek için ümitlendiriyor." şeklinde konuştu. Bölge halkından desteklerini artırmalarını da isteyen FİSKOMAR AŞ Genel Müdürü Hüseyin Yağlıdere, "Bu kurum, bu halkın kurumu. Yakalanacak başarı, yine halkımıza başarı olarak dönecektir. Şu an itibarıyla bu desteği halkımızdan aldığımızı görüyoruz." diye konuştu.

Zaman


Geri Dön