19 / 03 / 2024

Fixus Yapı Unigarden projesinde 2014 hedefleri aşıldı!

Fixus Yapı Unigarden projesinde 2014 hedefleri aşıldı!

Firma: Fixus Yapı

Proje: Unigarden

Fixus Yapı İmzasıyla hayata geçirilen Unigarden’da ruhsat alınıp, kat irtifak tapuları alınmış olup, hafriyat çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Fixus Yapı Genel Müdürü Kadir Özdemir; 2014’ü satış hedeflerimizin üstünde kapatıyoruz, dedi...



2015’in ilk günlerinde  temelin atılacağı müjdesini veren Fixus Yapı Genel Müdürü Kadir Özdemir; “2014’ü satış hedeflerimizin üstünde kapatıyoruz, yatırımcının projemize göstermiş olduğu ilgiden son derece memnunuz, satış grafiğimiz her geçen gün artıyor”, açıklamasını yaptı.


Türkiye’nin en önemli eğitim kentlerinden Sakaya’nın tam kalbinde, Sakarya Üniversitesine yürüme mesafesinde inşaası başlayan Unigarden,  ulaşılabilir fiyatı ve eşsiz konumuyla bugüne kadar en karlı projeyi bekleyen yatırımcıların gözünden kaçmadı! 


Unigarden’a  Türkiye genelindeki  ve  yurtdışındaki yatırımcının da dahil olması projenin satış grafiğini hızla yükseltiyor. Kiralama hizmetinin  Unigarden  satış sonrası destek ekibi tarafından sağlanacak olması yatırımcının gözünde projenin cazibesini arttırıyor.


850 konut, 1 AVM, kafeler, restorantlar, mağazalar, spor merkezi, yürüyüş parkurları, hobi odalarından oluşan Unigarden projesi, kira çarpanı düşünüldüğünde 10 yıl gibi kısa bir sürede kendini finanse ediyor. Unigarden yüksek kira getirisi eşsiz konumuyla 2015 yılında da  yatırımcıların tercihi olacaktır!


Fixus Yapı Unigarden iletişim:

Telefon numarası: 444 61 54

www.fixusyapi.com


projeye sor



Geri Dön