25 / 04 / 2024

Fiyaka Esenşehir'de 25 günde 110 daire satıldı

Fiyaka Esenşehir'de 25 günde 110 daire satıldı

Fiyaka Esenşehir projesindeki dairelerin 110'unu ilk 25 gün içerisinde satma başarısını gösteren Fi-Yapı, yepyeni bir kampanyaya imza atıyor.



31 Ocak 2009'a kadar devam edecek olan kampanya kapsamında 135 metrekare 3+1 daire 109 bin YTL'den satışa sunuluyor. Esenyurt'ta hayata geçirilen Fiyaka Esenşehir, toplam 16 blok ve 832 daireden oluşuyor. Depreme dayanlıklılık açısından en son inşaat tekniklerinin kullanıldığı projede, malzeme ve işçilik kalitesi öne çıkıyor. Üstelik ev sahibi olmak isteyenlere Fi-Yapı Finansman desteğiyle prosedürlerle uğraştırmadan çok cazip taksit fırsatları sunuluyor.


Ülkemiz inşaat sektörünün hızla büyüyen firması Fi-Yapı tarafından hayata geçirilen Fiyaka Esenşehir projesinde ilk 25 gün içerisinde 110 daire satılmış bulunuyor. Fi-Yapı, Fiyaka Esenşehir projesinde 31 Ocak 2009'a kadar devam edecek olan yeni bir kampanyaya imza atıyor. Daire sahibi olmak isteyenler kampanya kapsamında 135 metrekare 3+1 dairelere 109 bin YTL'den sahip olabiliyorlar. Üstelik Fi-Yapı Finansman desteğiyle çok cazip taksit fırsatları sunuluyor. Toplam 16 blok ve 832 daireden oluşan projede fore kazık, radye temel ve tünel kalıp gibi depreme karşı dayanıklılığı artıran en son inşaat teknikleri kullanılıyor. 40 bin metrekare toplam alanın 27 bin metrekaresinin yeşil alan olarak ayrıldığı projedeki binaların terasları da dinlenme ve barbekü alanı olarak düzenleniyor.


İstanbul'un gözde lokasyonu Esenyurt'ta hayata geçirilen Fiyaka Esenşehir, sakinlerine konforlu ve sağlıklı bir yaşamın kapılarını açıyor. Projedeki dairelerin tümü 135 metrekare ve 3+1 olma özelliği taşıyor. 16 bloktan oluşan ve 10 bloğun temellerinin atıldığı Fiyaka Esenşehir'de inşaat hızla devam ediyor. Fiyaka Esenşehir'de birinci etaptaki daireler Kasım 2009'da, ikinci etaptakiler Kasım 2010'da, üçüncü ve son etap ise Haziran 2011'de sahiplerine teslim edilmiş olacak. Her ayrıntısı düşünülmüş sosyal bir yaşama adım atmak için 0212 620 40 20 numaralı telefondan Fiyaka Esenşehir Satış Ofisi'yle irtibata geçilebiliyor.


Fi-Yapı Finansman desteği ile daire sahibi olmak isteyenlere 31 Ocak 2009'a kadar devam edecek olan kampanya kapsamında prosedürlerle uğraştırmadan farklı ödeme planları sunuluyor. İlk ödeme şeklinde 49.500 YTL peşinat talep ediliyor. 1 - 24 ay süresince sabit 990 YTL taksit ödeniyor. Teslimat sırasında ise 19.250 YTL talep ediliyor. 25 - 60. ay arasında ise 1.770 YTL taksit ödemesi ile ev sahibi olunabiliyor. Diğer bir ödeme seçeneğinde ise yine 49.500 YTL peşinat + 60 ay boyunca 1.770 YTL sabit taksit tutarıyla daireler satışa sunuluyor.

Fi-Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan Fiyaka Esenşehir projesiyle ilgili olarak şunları söylüyor: "Fi-Yapı olarak hayata geçirdiğimiz Fiyaka Esenşehir'de insanlara konforlu ve doğal bir yaşam sunacağız. Projemizin yüzde 73'ü yeşil alan. Bloklarda da çatı yerine teras bulunacak. 500 metrekare büyüklükteki bu terasları çeşit çeşit bitkilerle donatacağız ve dinlenme alanı olarak kullanacağız. Örneğin kahvenizi alıp yalnıza birkaç kat yukarı çıkarak huzurlu bir ortamda günün yorgunluğunu ve stresini üzerinizden atabileceksiniz. Teraslarda barbekü yapma imkanı da olacak. Daire sahipleri aileleriyle birlikte teraslarında piknik yapma keyfini yaşayabilecekler. Amacımız insanların rahat ve huzurlu bir ortamda stresten arınmalarını sağlamak."


Sosyal yaşamın tüm olanakları, konfor ve rahatlık Fiyaka Esenşehir'de buluşuyor


İstanbul'un yeni merkezi Esenyurt'ta bulunan Fiyaka Esenşehir, konforlu ve sağlıklı bir yaşam isteyenler için ideal bir proje olma özelliği taşıyor. Böylece şehir merkezinde uygun fiyatlı ev sahibi olma dönemi başlıyor. Fiyaka Esenşehir projesinde sinema salonu, açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk havuzu, tenis ve basketbol sahaları, hamam, sauna, pilates, squash ve fitness salonu, çocuklar için özel oyun alanları ile dört dörtlük bir sosyal yaşam sunuluyor. Ayrıca site sakinleri tüm açık alanlarda kablosuz internet ağından yararlanabilecekler. Her türlü güvenlik önleminin de düşünüldüğü Fiyaka Esenşehir'de görüntülü kapı sistemi, kameralı ve dijital kayıt sistemli 24 saat özel güvenlik bulunuyor. Fiyaka Esenşehir'de tüm ayrıntıları ile projelendirilmiş revir, kreş, 950 araçlık otopark ve 12 bin metrekarelik alışveriş merkezi de yer alıyor.


Fiyaka Esenşehir'de uygun fiyatın yanı sıra tüm detaylarda kalite faktörü öne çıkıyor. İnşaatta kullanılan malzemelerden duvar vitrifiyeleri ve armatürlere kadar kaliteli ve dayanıklı malzemelerden yararlanılıyor. Dairelerde standart olarak laminant mutfak dolabı, vestiyer ve yatak odalarında 3 adet dolap bulunuyor. Laminant parkeler, hilton lavabo, 1. sınıf seramik kaplamalar, PVC panel kapılar, ısıcamlı PVC doğramalar ve çelik kapı, Fiyaka Esenşehir'deki detaylardan yalnızca birkaçı. Ayrıca mutfaklar da son derece geniş, rahat ve kullanışlı olma özelliği taşıyor.

0212 620 40 20

www.fi-yaka.com





Geri Dön