26 / 04 / 2024

Fiyapı Beylikdüzü'nde 44 bin TL'ye lüks daire

Fiyapı Beylikdüzü'nde 44 bin TL'ye lüks daire

FİYAPI, yeni konut projesi olan Fİ-YAKA Beylikdüzü'ndeki daireleri 14 Mart 2009'da 44 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor.



Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Fİ-YAKA Beylikdüzü benzersiz ödeme seçenekleriyle kaliteli bir yaşam isteyenleri bekliyor.

Fİ-YAKA Beylikdüzü, oturmak için ev almak ya da yatırım yapmak isteyenlere hem fiyat hem de kalite olarak rakipsiz bir fırsat sunuyor.

Ülkemiz inşaat sektörünün hızla büyüyen firması FİYAPI, Fİ-YAKA Esenşehir ve Tuzla'dan sonra Fİ-YAKA Beylikdüzü'nde de herkes için kaliteli bir yaşam fırsatı sunuyor. Modern bir hayat için her türlü olanağın yer aldığı Fİ-YAKA Beylikdüzü'ndeki daireler 14 Mart 2009'da satışa sunuluyor. Fİ-YAKA Beylikdüzü'nde 44 bin TL ile 89 bin TL arasında değişen fiyatlara benzersiz ödeme seçenekleri sunuluyor. Proje 4 tip daireden ve toplamda 1.591 konut ile 30 dükkandan oluşuyor.


İstanbul'un yeni merkezi Beylikdüzü'nde bulunan Fİ-YAKA Beylikdüzü'nde metrekareleri farklı olmak üzere 4 farklı tipte daire alternatifi sunuluyor. 54 ve 60 m2'lik 1+1 dairelerin fiyatları 44 bin TL ile 59bin TL arasında değişirken, 110m2'lik 2+1 daireler ise 79 bin TL ile 89 bin TL arasındaki fiyatlarla satışa sunuluyor.


FİYAPI'nın 2 yıldan kısa bir süre içerisinde imza attığı dördüncü büyük proje olan Fi-YAKA Beylikdüzü projesi fiyat ve kalite avantajıyla rakipsiz bir proje olarak öne çıkıyor. Fİ-YAKA Beylikdüzü, sakinlerine konforlu ve sağlıklı bir yaşamın kapılarını açıyor. Her ayrıntısı düşünülmüş sosyal bir yaşama adım atmak isteyenler için oluşturulan projede 14 Mart 2009 tarihinden itibaren satışa başlanıyor.


Herkes için kaliteli bir yaşam Fİ-YAKA Beylikdüzü'nde başlıyor


İstanbul'un yeni merkezi Beylikdüzü'nde bulunan Fİ-YAKA Beylikdüzü, konforlu ve sağlıklı bir yaşam isteyenler için ideal bir proje olma özelliği taşıyor. Uygun fiyatlarıyla dikkat çeken yeni projede daireler 44 bin TL'den başlıyor. Fİ-YAKA Beylikdüzü projesinde her türlü spor yapma imkanının bulunabileceği yüzme havuzları, su oyunları, koşu ve yürüyüş yolu, tenis kortu, basketbol sahası, voleybol sahası bulunmakla birlikte hamam, sauna, squash ve fitness salonu, çocuklar için kreş ve özel oyun alanları ile dört dörtlük bir sosyal yaşam sunuluyor.


Her türlü güvenlik önleminin de düşünüldüğü Fİ-YAKA Beylikdüzü'nde site ve blok girişlerinde 24 saat kamera sistemi ve LCD ekranlı görüntülü konuşma sistemi bulunuyor. Fİ-YAKA Beylikdüzü'nde1+1 dairelerde açık otopark bulunuyor 2+1 dairelere numaralı 1 adet kapalı otopark veriliyor.


Kalite tüm detaylarıyla karşınızda


Fİ-YAKA Beylikdüzü'nde uygun fiyatın yanı sıra tüm detaylarda kalite faktörü öne çıkıyor. En son deprem yönetmeliğine uygun inşaat sisteminden ev içinde kullanılan malzemelere kadar kaliteli ve birinci sınıf malzemelerden yararlanılıyor. Dairelerde birinci sınıf armatürler, linea decor laminat mutfak, laminant parkeler ve 1. sınıf seramik kaplamalar bulunuyor. Laminant panel kapılar, çift camlı PVC doğrama ve çelik kapı, Fİ-YAKA Beylikdüzü'ndeki detaylardan yalnızca birkaçı. Ayrıca siteyi yıldırımdan korumak için paratoner sistemi de oluşturuluyor.

0212 620 40 20
0216 621 0 444

www.fiyapi.com

Geri Dön