18 / 04 / 2024

Fiyapı projelerine yüzde 10-20 oranında zam yapılacak!

Fiyapı projelerine yüzde 10-20 oranında zam yapılacak!

Fiyapı tüm projelerine 14 Aralık itibari ile yüzde 10 ile yüzde 20 oranında zam yapacak



FİYAPI'nın 10 gün  önce satışa çıkardığı  Fi-Yaka Tuzla projesi 14 aralık itibari ile yüzde 20 zamlı fiyatıyla satılacak... Aynı zamanda Fi-Side, Fi-Yaka Esenşehir ve Fi-Tower projelerinin satışı da aynı tarihte yüzde 10 zamlı gerçekleşecek... 

Şu ana kadar Fi-Side projesinin yüzde 57'si, Fi-Yaka Esenşehir projesinin yüzde 60'ı, Fi-Tower projesinin de yüzde 75'inin satışı gerçekleşti.

Yeni satışa çıkardığı Fi-Side projesinde 25 günde 1814 daire satan FİYAPI 14 Aralık'tan itibaren bütün projelerinde yüzde 10 ile yüzde 20 arasında zam yapacak.

Yoğun ilgi gören Fi-Side projesinde 59 bin TL'den satılan 1+1 daireler iki günde tükendi ve 25 günde 1814 daire satıldı. 1000 daireden sonra yüzde 10 zam yapılan projede 14 Aralık'tan sonra yüzde 10 zam daha yapılacak... 

Şu anda Fi-Yaka Tuzla 2'de daire fiyatları 59 bin ile 99 bin arasında...

Fi-Side projesinde 77 bin ile arasında...

Fi-Tower'da 59 bin ile 129 bin TL arasında...

Fi-Yaka Esenşehir'de ise 129 bin ile 199 bin arasında...

 

İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından FİYAPI, ‘'Akıllı Yaşam'' sistemini uygulayacağı Fi-Side projesi başta olmak üzere inşaatı devam eden tüm projelerinin Yüzde 60'ının satışını gerçekleştirdi.

Sağladığı ödeme kolaylıkları ile herkesi ev sahibi yapmayı hedefleyen FİYAPI, Fi-Side projesinde 25 günde 1814 daire satmayı başardı.

77 metrekare 1+1'lerin 77 bin Tl'den satıldığı, çoğunluğu 1+1 olmak üzere 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan Fi-Side projesinde  fiyatlar 77 bin ile 249 bin arasında...

Türkiye'de ilk kez “Akıllı yaşam” sistemini fi-side projesinde uygulayacak olan FİYAPI, fiyat politikası kadar, yaptığı yeniliklerle de sektöre farklı bir soluk getiriyor.

Fi-Side projesinde, Türkiye'nin yeni tanışacağı “Akıllı Yaşam” da, eviniz size asistanlık yapacak. Fi-Side projesinde evinizden çıkmadan sağlık hizmeti, uzaktan eğitim ve hatta alışveriş merkezine gitmeden alışveriş yapmanız mümkün olacak...

Kaliteyi ön plana çıkaran yaklaşımı, uygun fiyat avantajıyla rakiplerinden sıyrılan FİYAPI, zamanı yakalayan projeleriyle ayrıcalıklı yaşamı sunan konutları inşa ediyor. İçerisinde benzerlerinden farklı birçok uygulamayı kapsayacak olan fi-side projesinde insan hayallerini zorlayan, düşünülmemiş ayrıntılara yer veriliyor. 

Akıllı Yaşam'a talip şanslı 3 bin kişiyle buluşuyoruz

Fi-Yaka Bahçeşehir, 54 bin metrekare üzerine 3 bin konut, 20 bin metrekare ticari alan, 100 bin metrekare otopark, 4 bin metrekare yüzme havuzu ve havuzun içinde 1500 metrekarelik Kıbrıs Adası'yla farklı olduğu kadar bölgenin en geniş yapı projelerinden biri olma özelliği taşıyor. Fi-Yaka Bahçeşehir , 66 ve 77 metrekare 1+1, 120 metrekare 2+1, Residans bloklarda ise 85 ve 105 metrekare 1+1 ,130 metrekare 2+1, 172 ve 195 metrekare 3+1 olmak üzere 8 farklı daire modeli ve 25, 30 ve 35  katlı modern bloklardan oluşuyor. İnşaatına kasım ayında başlanan ve 30 ayda teslim edilecek olan projenin yüzde 80'i yeşil alan olarak tasarlandı.  
 
Fi-side projesinde bir ilki gerçekleştiren FİYAPI, bir ayrıcalıklı yapı ve yaşam geliştirme şirketiyle çalışarak Türkiye'ye ilk kez ‘Akıllı Yaşam' konforunu sunuyor. Site sakinlerinin hayatlarını oldukça kolaylaştıracak olan bu uygulama ile;

Sağlık hizmeti: Hastaneye gitmeden doktora canlı bağlanacaksınız ve doktor size danışmanlık hizmeti verecek. Gece-gündüz doktor canlı olarak sizin hastalığınızı takip edecek ve gerekli gördüğünde acil müdahale edebilecek. Ayrıca sitenin kendi ambulansı da olacak.

Eğitim hizmeti: Kursa yada okula gitmeden evinizden eğitim kurumuna canlı bağlanarak dersleri evden alabileceksiniz. Gerekirse eğitim görevlisine soru sorabileceksiniz. İsterseniz site sakinleri ile birlikte, sitedeki konferans salonuna canlı bağlanarak toplu dersler alabileceksiniz..

Uzaktan alışveriş  hizmeti: FİYAPI ‘'Akıllı Yaşam'', alışveriş merkezini evinizin içine getiriyor. Bir alışveriş merkezinde bulabileceğiniz bütün markaları, evinizden çıkmadan tek tek görebilir, bakıp seçerek dilediğiniz gibi alışverişinizi yapabilirsiniz. Günlük her türlü ihtiyacınızı karşılayabilecek, mesafeyi, trafiği ve lokasyon sorununu tamamen ortadan kaldıran ve dünyanın en büyük alışveriş merkezini evinize getiren hayatınızı kolaylaştıran bu sistem sayesinde, yine evinizden çıkmadan size özel moda tasarımı, canlı diyetisyen hizmeti alabileceksiniz. Bunlarla sınırlı kalmayan “Akıllı Yaşam”da eşinizin doğum gününü, evlilik yıldönümünü ya da ödemelerinizi unutma ihtimaliniz sıfıra inecek. Çünkü evdeki digital asistanınız size bunları hatırlatacak.

1 dakikada Kıbrıs Adası'nda yemek…

FİYAPI'nın hem konut hem de düşünsel anlamda en büyük projelerinden biri olan fi-side projesi farklılıklarıyla dikkat çekiyor. Kıbrıs Adası'nı 4 bin metrekarelik bir havuzun içerisine yerleştirerek, alternatif mekânlar yaratan proje, ev sahiplerinin uzun süre yenilikleri keşfedeceği alanları içeriyor. Kıbrıs Adası'nın kenarı havuza sıfırlanarak isteyenlerin havuzdan yüzerek adaya çıkmaları planlanırken, adanın üzerinde kafeteryalar, restoranlar ve eğlence mekanları site sakinlerini sürekli farklı aktivitelerle buluşturuyor. Adanın altına yerleştirilen kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, hamam, oyun salonları ve sosyal alanlar spor tutkunu site sakinlerini çok çeşitliliğiyle tatmin edecek. 

Türk insanın yaşam standardını yükseltmeyi amaçlayan, çarpık yapılaşmanın en aza indirgendiği, ulaşımın diğer lokasyonlara nispeten daha rahat olduğu, şehir gürültüsünden uzak, sakinliği ve bol yeşil alanlarıyla ,İstanbul'un en gözde yerleşim yeri olan Bahçeşehir'de başlanan proje 30 ayda teslim edilecek...

www.fi-yaka.com

0216 621 04 44

[email protected]

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Fi-Yapı'da fiyat yükselişi

Fi -Yapı tüm projelerine 14 Aralık itibari ile yüzde 10 ile yüzde 20 oranında zam yapacak

 Fi-Yapı'nın 10 gün  önce satışa çıkardığı  Fi-Yaka
Tuzla projesi 14  Aralık itibariyle  yüzde 20 zamlı satılacak.
Aynı tarihten itibaren Fi-Side,  Fi-Yaka  Esenşehir ve  Fi-Tower projeleri de yüzde 10 zamlı satışa çıkarılacak.
Milliyet


Geri Dön