23 / 04 / 2024

Fiyapı'ya kriz vız geliyor

Fiyapı'ya kriz vız geliyor

FİYAPI, ülkemizin en kaliteli ve en uygun fiyatlı gayrimenkul projelerini sunarak kriz döneminde de yatırımlarına devam ediyor.



Projelerini Ar-Ge çalışmaları neticesinde birbiri ardına hayata geçiren FİYAPI, 3. konut projesi olan Fi-yaka Tuzla'nın temelini Mart ayında atmaya hazırlanıyor. Ocak ayının son haftasında 77.000 TL gibi şok bir fiyatla satışa sunulacak olan 95 metrekarelik dairelerde 60 aya varan vade imkanı da bulunuyor. Sosyal imkanlarıyla öne çıkan Fi-yaka Tuzla, Tuzla Aydınlı'da hayata geçiriliyor. 100 daireden oluşan Fiyaka Tuzla'da konutlar, 18 ay içerisinde sahiplerine teslim ediliyor.

Hayata geçirdiği nitelikli projelerle inşaat sektöründe hızla yükselen FİYAPI, yatırımlarına kriz döneminde de devam ediyor. Fiyaka Sancaktepe ve Fi-yaka Esenşehir'in ardından Mart ayında Fi-yaka Tuzla'nın temelini atmaya hazırlanan Fiyapı, yeni projesindeki daireler için sektöre canlılık getirecek bir fiyat belirledi. Tuzla Aydınlı'da hayata geçirilen Fiyaka Tuzla'daki daireler 77.000 TL'den başlayan fiyatlar ve Fiyapı Finansman desteğiyle 60 aya varan vade imkanıyla Ocak ayının son haftasında satışa sunuluyor. Kalite ve konforun en uygun fiyatla buluştuğu Fiyaka Tuzla, hem yatırımcılar hem de ev sahibi olmak isteyenler açısından içinde bulunduğumuz dönemde en cazip seçenek olma özelliğini taşıyor. Projedeki konutların 18 ay içerisinde sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Fiyapı tarafından Tuzla Aydınlı'da hayata geçirilen Fiyaka Tuzla, 810 TL olan metrekare fiyatıyla bölgedeki en avantajlı konut projesi olma özelliği taşıyor. 5 blok ve tümü 2+1 olmak üzere 100 daireden oluşan projede, bahçe katı ve giriş üstü 40 daire 95 metrekare, diğer daireler ise 110 metrekare alana sahip bulunuyor. 7.000 metrekare alan üzerine 6 milyar TL yatırımla hayata geçirilen Fiyaka Tuzla, konumu itibariyle de ön plana çıkıyor. Gelişmiş iş sahalarına yakınlığıyla dikkat çeken Fiyaka Tuzla, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15 dakika, E-5 karayoluna ise 4,5 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Sosyal olanaklarıyla kaliteli yaşamın adresi olmayı hedefleyen projede radye temel gibi depreme dayanıklılığı artırıcı inşaat teknikleri uygulanıyor.

Fiyaka Tuzla'da 1. Sınıf Yaşam Sizleri Bekliyor
Hayata geçirdiği tüm projelerde kaliteli malzeme, özenli işçilik ve uygun fiyatı ön planda tutan Fiyapı, Fiyaka Tuzla'da bu doğrultuda hareket ediyor. Fiyaka Tuzla, uygun fiyatının yanı sıra sosyal olanaklarıyla da bir adım öne çıkıyor. Açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, sauna, fitness salonu ve çocuklar için özel oyun alanlarıyla dört dörtlük bir sosyal yaşam sunan Fiyaka Tuzla'da 100 araçlık numaralı kapalı otopark ve misafir araçları için açık otopark yer alıyor. Ayrıca tüm açık alanlarda kablosuz internet ağından yararlanılabiliyor. Her türlü güvenlik önleminin de düşünüldüğü Fiyaka Tuzla, 7 gün 24 saat özel güvenlik ve kapalı devre kamera sistemiyle korunuyor.

Fiyaka Tuzla'da inşaatta kullanılan malzemelerden duvar vitrifiyeleri ve armatürlere kadar kaliteli ve dayanıklı malzemelerden yararlanılıyor. Projede tamamı 2+1 olan dairelerde standart olarak laminant mutfak dolabı, laminant parkeler, hilton lavabo, 1. sınıf seramik kaplamalar, PVC panel kapılar, ısıcamlı PVC doğramalar ve çelik kapı kullanılıyor. Mutfaklarda ise ocak ve davlumbaz yer alıyor. Fiyaka Tuzla hakkında ayrıntılı bilgiye 0(212) 620 40 20 ve 0(216) 621 0 444 numaralı telefonlardan ulaşılabiliyor.

Geri Dön